Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Z życia wzięte

Czy zgodziłabyś się?

Polecane posty

Gość Z życia wzięte

Na seks za pieniądze, gdybyś była w trudnej sytuacji finansowej? Pytanie z programu " Moment prawdy". A Ty, jak byś odpowiedziała?

Nie! Są pewne nieprzekraczalne granice - przynajmniej dla mnie. Szanuję siebie i swoje ciało! Można w inny sposób zarobić pieniądze, choćby sprzątać w firmach...roznosić ulotki...niańczyć cudze dzieci...

Gość hmm.......
Ja bym się zgodziła, jesli facet podobałby mi sie, a do tego zapłacił to czemu nie :P

hmm widze ze trudno odpowiedziec kobietom na takie pytanie .... to moze pomoge . wyobraz sobie : od trzech miesiecy zalegasz z czynszem rachunkow nieplacisz od...juz sama nie pamietasz od kiedy co drugi dzien puka komornik bo zalegasz ze splata kredytu... nie mozesz do nikogo sie zwrocic o pomoc bo jestes sama na tym swiecie no moze niezupelnie.....dwojka malych dzieci czeka na cos do jedzenia a ty ? sama jestes glodna a ostatni kawalek chcleba podzielilas dzieciom ... co jutra dasz im na obiad ? jedno z dzieci powaznie choruje ale ty nie masz na leki hmmm mysle ze to wystarczy podjac jedyna sluszna decyzje .

Gość kabel namawia do prostytucji
:o

nie ! probuje usprawiedliwic kobiety ktore podjely taka decyzje od siebie : nigdy nie wyrazilbym sie zle o takiej kobiecie bedacej w takiej sytuacji jaka opisalem

Gość kooobieeeta
Ja bym się zgodziła, gdyby moje dziecko np. wymagało operacji ratującej życie, które nie wiadomo czemu kosztują po kilkadziesiąt tysięcy złotych.

Gość kabel namawia do prostytucji
:o:o

Gość wwrrr
Zapewne kazda by sie zgodzila, jakby przymierala glodem, w dodatku z dziecmi.

glupiutka jestes......tysiace robia to byle jak, byle gdzie byle z kim i za darmo ! to wtedy pewnie wg ciebie jest ok?! wyraznie opisalem sytuacje ...a moze czytac nie umiesz ?

Gdyby mnie sytuacja zyciowa do tego zmusila to oczywiscie, ze tak, choc czulabym sie upokorzona tym faktem.

Gość kooobieeeta
Dziękuję, Kabel :*

Gość Z życia wzięte
???

Gość gosiaczek23333333
ja bym sie zgodzila , jakby to bylo nieuniknione , w sensie potrzebowalabym bardzo, bardzo tych pieniedzy , i nie mialabym mozliwosci ich inaczej zdobyc .

Gość gosiaczek23333333
ogolnie , jakbym tylko zalegala z czynszem , to raczej poszukalabym jakiejs pracy , ale zdrzaja sie rozne sytuacje .

Gość przyznam się szczerze że tak
:o