Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakatakajallaka

pierwsza randka i seks co wy na to??

Polecane posty

Gość jakatakajallaka

no wiec mam pytanie do facetów.jak to jest.poznałam swietnego faceta przez net..super nam sie gada i mamy te sama poglady a do tego pociaga mnie tak strasznie .. i mamy sie spotkac,.i teraz pytanie ..jak wy reagujecie na seks na pierwszym spotkaniu? to skresla panne? odrazu mowie ze nie obchodza mnie teksty typu "ty kurwo" bo kurwie sie płaci..a ja jestem dorosła kobieta i mam ochote poprostu na tego faceta.

Gość jakatakajallaka
hahaha a ile masz lat cgłopcyku? ze cie to tak boli?

Gość jakatakajallaka
czy jesli chce spotkac sie z nim na powaznie potem to powinnam sie pochamowac?

Gość vcxvcx
"ty k**wo" bo k**wie sie płaci" czyli przyznajesz sie, ze jestes gorsza niz kurwa? Bo robisz dokladnie to samo, ale za darmo

Gość vcxvcx
"czy jesli chce spotkac sie z nim na powaznie potem to powinnam sie pochamowac?" po co? Niech widzi, zes szmata

Gość jakatakajallaka
ja pierdole jaki ty jestes ograniczony człowieku...bajka sie juz skonczyła.. poza tym jestem od dawna dorosła..teraz juz wolna i jakis czas juz rozmawiam z tym facetem przez neta,telefon i tp.

wypierdalaj stad- ... wiesz takie chamskie odzywki też są poniżej poziomu.

Gość jakatakajallaka
nie rozumiem czegos takiego...nie robie nic złego.facet mnie krci.kazdy ma jakies potrzeby..

Jasne ze wyhamuj kobieto bo zobaczyc ze facet zwieje w mgnieniu oka bo skoro z nim poszlasz tak szybko to pomysli ze z kazdym pojdziesz :P

Gość ofermm a
"pochamowac" matko boska, "dorosła kobieta" w XXI w.

Gość jakatakajallaka
pohamowac.sorry tak kazdy ma potrzeby .a poza tym nie chce sie wiazac na stałe.miałam juz stałe zwiazki,długie i czar pryskał. z nim ustaliłam wolny zwiazek,,

Skoro wiesz co chcesz z nim zrobic i twierdzisz, ze masz na to ochote to po co potrzebna Ci nasza opinia na ten temat...???

Gość hgfgdfccvrgfdrfcfdrdrdfcfc
jeśli facet jest z tych porządnych to nie rób tego, radzęCi z własnego doświadczenia.. poszłam do łóżka z moim już byłym facetem po około tygodniu spotykania się i wydaje mi sięże to był główny powód dla którego w końcu się rozeszliśmy.. zaczął sięzachowywać jak pan i władca który dostal juz to co chcial, i mial gleboko gdzies moje uczucia... a na poczatku byl cudowny.. ehh pozdrawiam, mam nadzieje ze cokoliek zrobisz to bedzie dobrze🖐️

powinnaś poczekać. To rzeczywiście może go spłoszyć. Na pierwszej randce musicie się lepiej poznać i dopiero wtedy możesz stwierdzić jaki on naprawdę jest

Gość jakatakajallaka
czyli co mam 25 lat i mam czekac 3 przysłowiowe randki?albo moze 3 miesiace albo lata?

".nie robie nic złego.facet mnie krci.kazdy ma jakies potrzeby.." - sorry mała ale seks to nie jedzenie czy picie. Z tą potrzebą można sobie poradzić. Nie jesteśmy zwierzętami żeby jak tylko poczujemy chuć uprawiać seks z pierwszym lepszym.

Gość MonaLizaTakmnieZwą
Boże ona tylko zapytała bo chciała się dowiedzieć jak na to reagujecie, a wy z kurwami wyjeżdżacie!! To wy jesteście jacyś pojeb****. Nie można porostu odpowiedzieć ze to jest trochę nie na miejscu tak na pierwszej randce ? Według mnie trochę za szybko jak na pierwszy raz ale to już zależy wyłącznie od Ciebie.

Gość jakatakajallaka
wiem wiem..nigdy nie kochałam sie z kims kogo nie znałam..ale to jest traz silniejsze niz ja.. ale mysle ze sie powstrzymam..bo facet jest boskiii

ja bym poczekała przynajmniej jedną :) Ale jeżeli naprawdę tego chcesz to zrób jak Ci serce każe;)

Gość MonaLizaTakmnieZwą
Wiec jeśli chciałabyś aby z tego spotkania coś wyszło naprawdę to się pohamuj ;) Takie jest moje zdanie. Bo na tej pierwszej randce jeśli już byś mu się oddała to możesz dużo stracić, a jeśli odwrotnie zyskasz to ewidentnie facetowi na jednym zależy..

Gość do jakatakajallaka
sluchaj kobieto tak naprawde nie wiem po co tutaj pytasz kogokolwiek o rady.. zadalas pytanie, sama sobie na nie odpowiadasz mimo tego co pisza inni (nie mowie tu o tekstach tych co niektorych podszywow) ustalilas z kolesiem wolny zwiazek wiec czego oczekujesz ? bedziecie sie bzykac do woli i jesli wam to odpowiada to lej na cala reszte! zdarzylo mi sie uprawiac seks na pierwszej randce- nie zaluje jezeli Ty nie masz zadnych zahamowan i masz okazje- korzystaj do woli i nie czekaj bo seks jest sama przyjemnoscia jezeli natomiast pozniej nieoczekiwanie sie zakochasz w typku moze byc Ci ciezko... kobiety nieco inaczej podchodza do neizobowiazujacych relacji.. Twoja decyzja :)

Gość jakatakajallaka
hhm dziekuje za odpowiedzi.ktore mnie nie obrazaja.. tak wiem wolny zwiazek tak planujemy..ale w ciagu tych paru tyg,,bardzo go polubiłam i wydaje mi sie bardzo interesujacym facetem i mysle nad tym zeby to w inna strone pokierowac..

Gość do autorki tematuuu
a wiec sluchaj kobieto.. wiem o co Ci chodzi, tak naprawde szukam tez takiej kobiety jak Ty.. wyzwolona, wie czego chce i to robi i pierdoli opinie innych, chcesz to mozemy sie zapoznac, przy mnie poczujesz sie dobrze i bedziesz miala gleboko w dupie opinie takich pajacow jak Ci wyzej...

Gość do jakatakajallaka
wiec jezeli chcesz by cos z tego sie wykrecilo, nie tylko czysty seks, to poczekaj :) domyslam sie ze hormony buzuja, ale pewnie bedzie warto :) a kiedy macie sie spotkac ?

Gość jakatakajallaka
kiedy w sobote;) hmm nie wisz co dziekii za propozycje ..ale ja chce jednego ..tego co juz poznałam...

Gość do jakatakajallaka
to zycze powodzenia :)

Gość jakatakajallaka
nie dziekuje ;) rozmawialismy na temat seksu on wie ze jestem bardzo otwarta,ze lubie seks,wie ze jestem kobieta ktora wie co chce od zycia bardzo duzo o seksie rozmawialismy.. ale jednak chyba poczekam..chociaz te 3 randki ;P

Gość anulllkaaaa25
"chociaż 3" to mnie rozbawiłaś. Chcesz dłuższej znajomości? Faceci lubią zdobywać, a ty chcesz się podać jak na tacy.

Gość jakatakajallaka
kochany zabił bys własna matke o taka kobiete jak ja..wiec nie musisz mi tutaj bluzgac...widzocznie brakuje ci seksu..a zadne cie nie chce.