Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matko co to sie dzieje

Kupiłybyscie to na allegro???

Polecane posty

widziałam takie aukcje i byłam zaskoczona, że ktoś w ogóle wpadł na pomysł wystawienia tego na allegro

Gość mamuska 10
ja się zastanawiam komu sie wogóle chce robic zdjecie i wystawiac za 6 zł?

no własnie nie wiem jak u innych ale ja stare zuzyte butelki i smoczki poprostu wyrzucam do kosza.

Gość młoda 76
Proszę Was, to już chyba lekka pazerność oszczędzać na butelkach i na smoczkach, ciuszki używane rozumiem, wypierzesz, ugotujesz, ale butelki, nie wiadomo czy ten maluch, który je używał nie był na coś chory, a z resztą nie ważne, przecież....a tam szkoda gadać aż mnie skręca na samą myśl!!! Masz rację ż to już lekka przesada, buteleczki i smoczki na prawdę nie kosztują zbyt wiele.... SZOK!!!

Gość masakra.......................
ludzie mają narąbane, ja zmieniam butelki co 2-3 miesiące i po tym czasie odwiedzają kosz. Nawet nie wpadłabym na taki pomysł, aby używane butelki sprzedawać :O

O szok! Przecież to się zużywa szybko i do kosza! Poza tym czy dziecku nie przeszkadza, ze ssie różne smoczki? Może nie, moja tylko jeden rodzaj akceptowała. W każdym razie aukcja mnie rozwaliła...

młoda-tak masz racje używane ciuszki mnie nie brzydza i sama tez czesto cos wypatrze w ciucharni dla dzieci ale nigdy bym nie kupiła uzywanej bulelki,nawet bym nie pozwoliła dac pic mojemu synkowi z butelki dziecka kolezanki które bym dobrze znała!!!

ja tez zmieniam co 2-3 miesiące bo np od bobofrutów strasznie te butelki zachodza,a smoczki często własnie soczek marchwiowy farbuje....fuuuuj

Gość jakas jedzora tu krazy
ona jeszcze nakładke (uzywana) na sedes sprzedaje!!!!!!

Gość dcgfhjk
niewiarygodne !!! Jeszce trochę i zacznie sprzedawać swoje majtki poporodowe, użyte tylko raz ;)

Gość dcgfhjk
a co najśmieszniejsze- są chętni na zakup takich używanych butli, smoczków...

Gość izolada
"a co najśmieszniejsze- są chętni na zakup takich używanych butli, smoczków..." no to mnie akurat nei bawi - ludzie beidni, nieuswidomieni chca sobie pomoc..

co do butelek i smoczków SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co do teściowej też modę za darmo oddać🌼

Gość ojihg
Oj ja też swoją mogę za darmo odstąpić. Nawet gratis dorzucę teścia :D

Gość iiiiiii
bleeeee nigdy w życiu

w zyciu bym nie kupila uzywanej butelki czy smoczkow..a ja oddam za darmo moge doplacic tescia i tesciowa hehe..bo raczej by ic h nikt nie kupil:)

Gość butelke rozumiem ale
smoczek...?

cos mi sie wydaje ze to nawet nie jest po jej dziecku tylko cholera wie skąd to przytaszczyla i teraz sprzedaje .

Gość ani butelki ani smoczki
bleeee ale ona ma wiecej aukcji z butelkami ,tyle az bylo jej potrzebnych czy... az sie brzydze pomyslec skad ona je ma

Gość no ciekawe te aukcje

Gość nananiua
laska jeszcze swoj znoszony stanik sprzedaje :O masakra! a co do tych co kupuja te smoczki uzywane to sa jeszcze głupsi niz te co wystawiaja je na sprzedarz bo nic na tym nie zyskaja przeciez za przesyłke tzreba zapłacic ok 6-8 zł plus koszt wylicytowanego towaru a to wyjdzie drożej niz zwykła butelka kupiona w skepie! Jak ktos wyzej pisał s a butelki z canpola czy baby ono naprawde tanie po 6-7 zł a takiemu malenstwu to potzreba 2 do mleka i 1 do soczków wiec 20-30 zł wystarczy nie tzreba wcale płacic za wysyłke i uzywane buble...