Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna Wielka II

KTO W TYM ROKU 2009 BRONI MAGISTERKĘ?

Polecane posty

🖐️ jak dobrze pójdzie to będę się bronić na początku lipca na razie oddałam pracę do przeczytania i poprawek...brakuje mi wstępu i wniosków... jeszcze przede mną zrobienie prezentacji i opracowanie i naumienie się pytań, których jeszcze nie dostałam, bo zapominam o nie spytać:P

ja pytan tez nie mam ale mam zagadnienia a to nie to samo;) a zagadnienia obejmuja wszystko:P

Ostra a to u Was mozna oddac pace do dziekanatu 3di przed obrona?:d ie no zatuje co szkola to widac inne zwyczaje jak u np delllki.... a juz bez komentarza:)

ja tak jak setunia - jakies tam zagadnienia mam, ale i tak muszę się uczyć WSZYSTKIEGO i juz powoli nie daje rady:P

Witajcie, a ja siedzę dalej nad mgr, to znaczy mało siedzę... za mało. Co za życie... U mnie dostaje się ewentualnie zagadnienia, ale raczej pytają z pracy i wszystkiego, co koło tematu gdzieś jest.

Gratulacja rincesska:0 ja e wtorek zalatwilam prwie cala obiegowk skserowalam sobie to z czego mam sie uzyc w sumie mam ponad 300stron plus jeszcze metodologia!!! ja na razie nawet tego z torby nie wyjelam:o

Princesska, gratulacje! Setunia, dasz radę! A ja idę posmęcić, za 68 dni wrzesień, a postępy jakie są, każdy widzi... :(

ja licencjata tez malam na wrzesien czy tam pazdziernik nie pamietam juz kiedy a obrona byla ale ja milam wlasciwie prace napisana na czas ale mialam taka promotorke ze wszyscy sie jej ali i za pozno mi powiedziala poprawkach i juz nie wyrobilam:( a na obronie nas tak potraktowala ze az szkoa gadac komisja az sie rzsla jak ja lyszala ikomisja nic do gadania nie miala:o

Gość seettteeee
no ja z 4 rozdziałów mam oddany jeden heh :/ jestem w trakcie drugiego i potam kolejne dwa..wiec ja już na wrzsein planuję obronę. ogolnie u mnie na zaocznych na UW to raczej z roku większośc w pozniejszych terminach sie bedzie bronic. Z sekretariatu wiem, że z całego roku ok 60 osob narazie dwie złożyły prace heh

SweetPrincesska gratulacje :) ja sie bronie jutro, masakra, mam wrazenie ze nic nie umiem :( pic na wode ?? zalezy gdzie :o

Gość kikoo
a ja sie dzis obronilam!! :)) na 4+ i mam juz z glowy. prace zaczelam pisac w listopadzie, napisalam 15 str. potem przerwa do maja ;p i od maja ostro. skonczylam 10 czerwca pisac. ogolnie 120 str po francusku.. kupa roboty a obrona pic na wode jak ktos napisal . trwala 10 minut!!

no wlasnie zalezy u kogo pic na wode chyb ana pryatnych uczelniach ne obrazajac nikogo

obrona zazwyczaj trwa 10 minut co nie znaczy ze jest tylko formalnoscia U mnie wcale taka formalnoscia nie byla aczkolwiek okazala sie nie taka straszna ale stres byl ze szok

yeah!! mam mgr. !! 5 !! strasznie sie denerwowałam:o wcale nie było tak łatwo, ale jakos poszło :) nareszcie koooonieeeec :) ciesze sie bradzo, wszystkim mgr gratuluje, a za tych przed trzymam kciuki !!

Grejpfrutowa moje gr!!!!!!!!!! ja na pwno takiej dobrej oceny nie dostane:o dzis troche sie \"pouczylam\"

setunia, oj wiesz, wynik na dypolmie to gólwnie ocena ze studiów. i jakies czesci z pracy i odpowiedzi na egzaminie. ale jak masz srednia powyzej 4- 4,2 i dostaniesz z pracy 5 i odpowiedzi 5 to masz szanse na 5 na dyplomie :)

wiem wem u mnie najbardziej sie liczy ocena za srednia a ja na bank mam pond 4 tylko nie wiem ile dokladnie:) mo zobacymy dzi sie nei uczylam:) relax

Gość kobietki
boszszszz, ja sie jutro bronie... i zamiast sie uczyc (mam caly przedmiot do nauki + praca mgr) to siedze na kafe:P o ja glupia..

setunia, no to gratsy!! :) kolejna pani mgr w naszym \"klubie\" :) chyba nie było tak strasznie, co ??

oczywisci ze nie bylo strasznie:D poszlam na pierwszy ogien:D a jeszcze sobie chcialam powtarzac z reszta ekipy a tu wolaja mnie:D myslalam ze po cos innego mnie wolaja a tu na eg mnie wolali:D no ale nie blo zle:) pytanie jedno mialam takie ktorego nie chcialam, bo tylko raz przeczytalam ale jakos dalam rade:) mam 4,5 5tki nie bylo zadnej recenzenci slabo nam prace pooceniali tak to jest jak promotorka sie nei wczytuje;)

tez już jestem po!:D Nauki przed obrona było mnóstwo, a sama obrona bardzo przyjemna:) WAKACJE!:D

Gość ROZUMIEM CIE BARDZO DOBRZE
JA STUDIUJE NA PRYWATNEJ UCZELNI W KRAKOWIE I JESTEM W SZOKU ZE U WAS TAKA ŁATWA OBRONA :( ZAZDROSZCZE U MNIE OBRONA TRWA 20 MINUT DO PÓL GODZINY :( KOSZMAR DZIEKANKA W KOMISJI SUROWA JAK DIABLI .PIATKE DOSTAC TO CUD :( WCZORAJ 3 OSOBY UWALILA NA OBRONIE BO Z NERWÓW NIE ODPOWIEDZIALY NA DWA PYTANIA I ORZEKLA ZE NIE SAME PISALY PRACE:(

solsk - nooo gratsy :) rozumiem cie bardzo dobrze- no coz widocznie pani dziekan chce jeszcze wyciagnac kase za powtorzony egzamin.. :D a tak na serio to Ci wspołczuje, ja niby tez nie miałam łatwo w porównaniu z niektórymi moimi znajomymi, bo miałam cała materie i 3 pytania ( a wsumie było ich kilkanasicie- bo rozne dodatkowe \"pomniejsze\" ) ale u Was to jakas masakra :o

rozumiem cie bardzo dobrze - moja obrona też nie była łatwa. Naprawdę trzeba się było bardzo dobrze przygotować. Ja uczyłam się miesiąc, dlatego jestem zadowolona z rezultatu, ale u niektórych wcale tak różowo nie było. Zresztą nauki na obronę miałam mnóstwo i czasami to już mroczki z wyczerpania przed oczami miałam.