Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kfiatusekzałamany

ich dwóch - ja tylko jedna

Polecane posty

Gość kfiatusekzałamany

przez pewien okres byłam sama. niedawno odezwało sie do mnie niezależnie od siebie 2 byłych chłopaków. kazdy upraszczając twierdzi ze zalezy mu na mnie i ze zaluje ze tak wyszło i kazdy chce byc ze mna scharakteryzuję pokrótce i proszę o rady M1: - pierwsza miłość - bylismy 1,rok - zostawił mnie dla innej - zawsze pisał jako kolega, zyczenia,swieta itd. - spotkalam sie z nim 2 razy - niby jest ok - stara sie. robi zalegla mature pracuje widac ze u zalezy - najgorsze slowa jakie od niego uslyszalam - jestem cnotliwa, nie umiem gotowac tylko podgrzewac obiadki M2 - najbardziej zwiazana z nim uczuciowo - ideal fizyczny wygladu poczuci humoru - nigdy sie z nim nie nudziłam - bylismy razem okolo roku - zostawilam ja jego - byl w areszcie - teraz robi licemu i pracuje. stara sie - chce ze mna mieiszkac i meic dzieci - kiedys bral narkotyki - najgorsze slowa- idiotka, hipokrytka - kiedys: nie skladal zyczen, dzien przed swietami napisal ze mnei nie kocha, jak bylam chora to mnei nie odwiedzil, znikal gdzies w weekendy nie mialam z nim zadnego kontaktu - nie bral komorki albo bateria mu padala, jak bylam w szpitalu to opalal sie na plazy z kumplami

Gość koniokrattt
jeden w szparę drugi w dooopeee z zamianą na buzke innej mozliwosci nie widze.

Gość ULLLLLLLLLLA
JA WYBIERAM M1

Gość kfiatusekzałamany
dodam ze m2 uwaza ze caly czas mnie kochał. ale na dzien kobiet i walentynki otrzymałam kartke i zyczenia tylko od m1. o przepraszam M2 napisało sms - buziaki walentynko. m2 raz mowil ze kocha, potem ze nie, a teraz uparcie twierdzi ze kochal caly czas

Gość kfiatusekzałamany
bardziej wizualnie i osobowosciowo podoba misie m2, natomiast m1 daje poczucie stabilizacji, bezpieczenstwa itd..

Gość anna a
dziecko kochane oni obaj mają Cię w dvpie, a właściwie tylko twoja dvpa ich interesuje

scharakteryzuję pokrótce i proszę o rady rade ? ale w jakim sensie chcesz ta rade ? ze mamy ci napisac 1 czy 2 ? dla mnie 3 :D

Gość kfiatusekzałamany
kurcze, jakby to M3 było połączeniem pozytywnym m1 i m2 - biorę bez zastanowienia ;)

Gość agencja_nieróhomości
ja też myślę ze m3 w m2 bedzie ciasno a co dopiero mówić o kawalerce

Gość kfiatusekzałamany
ale nie wyobrazam sobie m2 z inna dziewczyna, ktora go doceni i pokocha tak jak ja ;(

ale nie wyobrazam sobie m2 z inna dziewczyna, ale rozmawiamy tutaj o twoim zyciu i decyzjach ? czy wchodzimy buciorami w czyjes ?

Gość kfiatusekzałamany
czy warto wracac do poprzednich milosci ? czy ludzie zmieniaja sie na lepsze? czy milosc zmienia czlowieka ?

Gość kfiatusekzałamany
podbijam..nikt nie pomoże i nie doradzi ? pogubiłam sie troszke w zyciu ;(