Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamapracująca

Powrót do pracy po ciaży

Polecane posty

Gość Mamapracująca

Witam wszystkie młode mamy:) z województwa Łódzkiego!!! Jest program który pomoże Wam powrócic na rynek pracy, po przerwie związanej z urodzeniem i wychowaniem dzieci. Kobiety, uczestniczące w projekcie wezmą udział w szkoleniach z zakresu promocji zdrowia, edukacji alternatywnej, psychoedukacji. Ponadto, w ramach projektu uczestniczki wezmą udział w warsztatach oraz skorzystają z konsultacji z doradztwa zawodowego. Na tym nie koniec, później czeka Was– osoby coacha, który pomoże zdobytą wiedzę wykorzystać w „prawdziwym życiu”, zainicjowane zmiany „przekuć” w nawyk, będzie motywować i wspierać uczestniczki w odnalezieniu własnego miejsca na rynku pracy. Program wymaga od uczestniczek, minimum wykształcenia średniego (oraz motywacji do podjęcia pracy ). Projekt jest realizowany w dwóch edycjach szkoleń: Projekt jest realizowany w dwóch edycjach szkoleń: I edycja 01.05.2009-30.09.2009 II edycja 01.10.2009-29.02.2010 każda edycja kończy się coachingiem W ramach projektu oferowane jest: –240 godzin szkoleń (szkolenia odbywają się w Łodzi) –doradztwo –coaching –zwrot kosztów dojazdu –zwrot kosztów opieki nad dzieckiem –stypendia motywacyjne Reszta informacji będzie na stronie www.mamakreatywna.pl. Strona jednak ruszy z małym opóźnieniem tak, więc na razie służę pomocą, aby udzielić resztę informacji.

Gość mamuska0la
strona już działa i wydaje sie być całkiem ciekawe www.mamakreatywna.pl

Gość mamilila
Program szkolen jest bardzo ciekawy, naprwde polecam! PROGRAM SZKOLEŃ Program obejmuje łącznie 240 godzin szkoleń, z czego 90 godzin to zajęcia teoretyczne i150 godzin warsztatów. Szkolenia kończą się sprawdzeniem, zdobytych w ich trakcie wiadomości. Zajęcia są podzielone na cztery działy: 1.psychologia i pedagogika –podstawy wychowania –psychologia i pedagogika rozwojowa –psychoedukacja –2. promocja zdrowia –profilaktyka uzależnień –zdrowe odżywianie –higiena człowieka 3.doradztwo zawodowe 4.metodyka pisania konspektów i ofert edukacyjnych 5 edukacja alternatywna

Gość Mamapracujaca
Co myślicie o tym pomyśle, zachęcam do przekazania informacji koleżankom. Czasem nawet we dwie to już raźniej!

Gość a w innych wjewodztwach

Gość Mamapracujaca
Niestety narazie nie, strona www.mamakreatywna.pl juz dziala, byc moze bedzie jakis dalszy ciag szkolen w innych miastach. Moze napisanie do ISO rpzez strone bylo by dobrym pomsylem, napewno wezmą pod uwagę Pani maila i byc moze cos zrobia w Pani okolicach. A gdzie Pani chciala by miec te szkoelnia??

Gość mamilila
:)wlasnie zebralam sie zeby wypelnic formularz.. czy was tez ogarnelo takie lenistwo jak sie zrobilo cieplo:) mam nadzieje ze ten program mnie jakos pobudzi do zycia..

Gość dorilla
Tak, ja w ogole rano nie moge wstac potem nie moge wyjsc z lozka.. kiedys robilam rano sniadanie kawe itd.. a teraz nie mam jakos energii..

Gość mamilila
Tak dla pewnosci chcialam spytacto jest dla mamz calego woj. Łódzkiego nie?

Gość Mamapracujaca
Tak:) Program obejmuje cale wojewodztwo:)

Gość kristi300
bedzie naprawde fajnie, dzisiaj wlasnie znalazlam nianie dla mojego synka;). jestem bardzo podekscytowana:)

Gość Mamapracujaca
Termin rekrutacji zostal wydluzony wiec zapraszam!!!