Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niegdyś stały bywalec kafe

mam kaca moralnego

Polecane posty

Moze ona po prostu nie byla z Toba szczera? Nie wierze, ze uczucia moga wygasnac w kilka dni...

niom możliwe że nie byla szczera, tylko po co by wytzrymala 1,5 roku... zreszta nie potrzeban ami juz ta wiedza, odeszła... ja czekałem jeszcze i patrzylem ja odchodzi.. teraz ja ide dalej zaleźć kogos kto odwzajemni moje uczucia:)

Czasem nie warto wracac do tego co bylo, tylko isc do przodu, nie ogladac sie za siebie, zeby nie przeoczyc tego co jest przed nami... Poza tym ludzka psychika, osobowosc jest zbyt skomplikowanym "mechanizmem" zeby zrozumiec motywy dzialania drugiego czlowieka. A mi coz pozostalo? Chyba tyle, zeby zyczyc Ci szczescia, takiego jakie sobie wymarzysz:)

Vampire - spotkało cie to cię spotkało bo ty myśałeś - a czy ona tez tak myśała ? gdyby tak było to nie musiałbys sie az tak starac poczułbys to ze ona czuje to samo co ty - przeznaczenie- jak to spotkasz to uwierz- nie przeoczysz - bo to co sie wtedy wytwarza miedzy dwojgiem ludzi jest niesamowite :D a tak to ona wiedziala ze tobie zależy ale dla niej to bylo cos przejsciowego

Ano tez uważam ze traktowala to jako cos pzrejściowego ehhh... żyjemy dalej zobaczymy co los pzryniesie;)