Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z rybnika

dom weselny u Kochańskich Mszana?

Polecane posty

jakie są wasze opinie na temat tego lokalu? miał tam może ktoś z was wesele? jak jest z jedzeniem i obsługa?

Gość milka e
mszana dolna??

hmm nie wiem czy mszana dolna ale to jest przed wodzisławiem śląskim

Gość milka e
oj to inna mszana :)

duży dom, kilka wesel na raz, goście się mieszają jak sobie popiją, u koleżanki się pobili goście, jedzenia mało, włąściciele też nie za bardzo...

Witam! NIE POLECAM!! Zacznijmy od tego że kobieta jest bardzo cwana, inaczej mówi na początku , a inaczej już przy robieniu menu (2 tyg. przed imprezą). Cena na osobę wyszła dużo wyższa niż ustaliło się na początku. Bardzo się nacięliśmy na menu, ponieważ ksero jakie sie dostaje jest nie jasne( za napoje trzeba płacić osobo- i są ceny wysokie). Umowa jest sporządzona pod nią. Na sali jest brudno.Noclegi są drogie jak na standard, np. rozwalone łóżko,albo w pokoju 6 osobowym 5 poduszek.Pomijam fakt że trzeba uważać na auta które pozostawia się na niestrzeżonym parkingu, nawet mimo że jest monitoring kamerą!!!

Gość Rudka88
sala U KOCHAŃSKICH? nie zdecydowałabym się, żeby tam zrobić wesele. Nie najlepsze opinie o nich słyszałam. Podobno bardzo się opuścili w prestiżu. Sale są nieładne, parkiet śliski, jakby lodowisko. Schody to samo niebezpieczne śliskie:/ ogólnie wystrój do bani. Jakieś wesele się tam zatruło jedzeniem, porażka. Nie powiem jak mój kuzyn żenił się z 15 lat temu, to było miał tam wesele i z tego co pamiętam za tamtych czasów tam była bajka poprostu, jak bym miała porównywać w tedy a teraz, TO NIGDY W ŻYCIU BYM NIE ZROBIŁA TAM WESELA:/ koszmar Mam takie samo zdanie jak ta Pani nademną!!!!!!!!!!! POZDRAWIAM