Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulkaaa17171717xxdxx

czy jestem za gruba? moje wymiary ---

Polecane posty

wiek - 16 waga - 69 kg biodra- 96 ( tu masakra ) talia - 80 uda (64 ( większa masakra ) co myslicie...? ile muszę schudnąc? z góry dzięki za pomoc

Gość no nie wierze.....
kurna ja jestem w 8 miesiacu ciazy i mam biodra 96:O!!

no ale ogólnie zmierzyłam ,,boczki " - biodra...mam straszne boczki...

Gość a ile
masz wzrostu bo to jest ważne :)

I tesh jestem w ciazy - 7 miesiac :)

wiesz, jak na ten wiek, to jestes troche za duza. Biodra pal licho, ale talia jest problemem - tluszcz na brzuchu jest najbardziej niebezpieczny. Waga sie nie przejmuj, bo jest nie istotna. Z dietami rowniez bym nie szalala, tym bardziej ze rosniesz. Przede wszystkim wstan od komputera,i idz cwiczyc! Duuuzo ruchu mninimum godzine dziennie, rower, biegi, albo kup sobie cwiczenia na dvd. Co do jedzenia - obetnij slodycze, tluste potrawy, ogranicz chleb, makarony. Co do kalorii - zalezy ile jesz obecnie, ale na Twoim miejscu policzylabym ile jem, a nastepnie obciela z tego na poczatek 500kcal. Powodzenia.

Gość cxv
" ile muszę schudnąc?" w ciemno mowie - o polowe

175 cm wzrostu , Aha i nie podszywac sie pode mnie,nie jestem w zadnej ciąży..!!!!

Gość sdddddddddddddd
hmmmmmmmm nie moge sobie jakoś ciebie wyobrazic... daj fote

czyli lepiej będe wyglądac z szerokimi biodrami i szczupłą talią...? chyba jeszcze gorzej...

Ja mam 70 w talii, i z 98 w biodrach, i to niezle wyglada, chetniej z talii schudne niz z bioder. Jesli masz w biodrach tluszcz, to lepiej sie go pozbyc, jesli to po prostu taka budowa, to jest ok

moje podejrzenie jest takie, ze autorka zmierzyla PAS a nie TALIE i stad ten wynik. (talia = najwezsza czesc tulowia; pas= na wysokosci pepka) a biodra zmierzylas w kosciach biodrowych, czy w tylku?

zmierzylam jeszcze raz i jest równo 96 !! Ale chyba talię źle zmierzyłam bo teraz wyszło 75... masakraa

Gość sdddddddddddddd
to idiotka wiec nie slyszala :D

To jeszcze Ci powiem, ze ja tez mam jakies 69kg, jak pisalam, 98 biodra, 70 talia, ok 177 wzrostu. Tez zle zmierzylam?

biodra zmierzyłam w najszerszym miejscu....ale to tłuszczyk ,więc sama nie wiem czy mirzyc luźno i ciasno,na razie mierzyłam luźno

Aniulka, krec hula hopem, swietnie dziala na talie. Waga sie nie przejmuj. I mowie Ci - lepiej miec szerokie biodra i idealny brzuszek, niz odwrotnie :)

Gość polka amamusia
a ja mam w talii 100 cm......... to duzo??? ale mam termin porodu za dwa dni wiec mi toche zejdzie

dzięki Wam ;* Bardzo mi pomogłyście ;) Chyba biorę się za dietę 350 kcal na dwa tygodnie i fitness ;D

350 kcal? no chyba Cie kopne zaraz, i to mocno. Tak bardzo chcesz wazyc 80kg w rezultacie?

nawet jeśli po tej diecie będę dużo mniej jadła ,cwiczyła itp to przytyje ? Myślałam też nad jogą,mam płytę w domuu,ale nie wiem czy się przyda

Jesli do mnie przyjedziesz, dam Ci sie zmierzyc i zwazyc, to moze uwierzysz. Gorna polowe ciala mam szczupla, nogi tez, nawet biustu nie mam. Wybacz, ze Cie tak zadziwiam, nic nie poradze.

Aniulka, jedz jak czlowiek, zrezygnuj ze slodyczy, z bialej maki, gazowanych napojow, fast foodow i innych smieci, cwicz, a nie sie katuj jakas idiotyczna "dieta", jeszcze w tym wieku...

do źle zmierzyłaś biodra idiotko : Jakie 10 kg ? o co ci kaman ? Napisałam na początku,że mam ,,boczki " .Wiesz w ogóle co to jest? to 96 w biodrach to właśnie są te boczki ! nie rozumiesz? Jak zmierzyłam niżej prawie na pi*dzie to wyszlo okolo setki! teraz rozumiesz idiotko ? p.s. wysportowana nie jestem bo pale i nie mam sily np isc na bieżnie albo cos...

Wagi nie mam zadnej ;) Ale wazylam sie w roznych miejscach, od lat nie schodze do mniej niz 64 [a i to po 2 tygodniach south beach], raczej te kosci, sama uwazam, ze nie wygladam na taka wage, ale tak jest.