Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulkaaa17171717xxdxx

czy jestem za gruba? moje wymiary ---

Polecane posty

Ja? W zyciu. Moge na tyle wygladac, ale nie waze. Min. 67, a i tak obstawiam 69. A zaraz bedzie 75, bo wpierdzielam dzis za trzech :D

Gość trrrr
ty pomaranczowa ale ty pusta jestes, kazdy inaczej wazy, inne kosci, miesnie, proporcje:/

Gość wielki ciążki łeb ma poprostu

zle zmierzylas biodra - moze Trrr uwaza za puste osoby, ktore wyzywaja dziewczyne od idiotek za to, ze przy podobnych wymiarach wazy wiecej od nich?

Gość Selenaa
To ja może podam swój przykład też przy 16 latach. waga-48 (ostatnio przytyłam 2 kg.. ale nie na długo :P) wzrost-163 (o wiele mniej od ciebie) biodra- (ogólnie uważam, że mam trochę za szerokie) 89 talia-65 udo-(najgrubsze miejsce) 47 Jednak patrząc na twój wzrost to tak wg mnie (moge się bardzo mylić) twoja waga powinna byc tak około 60, bioder to za bardzo nie zmniejszysz (ja mierzyłam z pupą to może jedynie właśnie tam musisz schudnąć?), ale tak do 94 nie będzie źle. Talia do 75, albo 70 :) A uda do 60 :D

Selena - gdybys miala wezsze biodra, przy takiej talii [relatywnie szerokiej], nie wygladaloby to chyba najlepiej

Gość Selenaa
Nigdy nie zwracałam uwagi na biodra, ale któregoś razu ubrałam pewną bluzke i tak mnie właśnie tam poszerzała, że to zauwazyłam. A po za tym moim ideałem jest wszystko co najmniejsze (może nie dokładnie wszystko), ale sie pożale i napisze pare rzeczy :) Włosy: mam ich masakrycznie dużo i sa masakrycznie gęste (i tu wole mniejsze pojęcie, żeby było ich zdecydowanie mniej, albo, żeby choziaż nie były takie grube), nos - wole mniejszy, piersi - MNIEJSZE! marzenie, marzenie.. / biodra- mniejsze, stopy mniejsze. I może dodam fotke.. http://img291.imageshack.us/img291/869/be621a0baba2cd221ad096fjc0.jpg One mają trochę węższe biodra ode mnie, a piersi to bym chciała jak ta po lewej :(

Gość pstryk i jasno
a od kiedy to płód sie w biodrach rozwija szanowna Ciężarna Niewiatso,ze swoje 96 w biodrach ciążą tlumaczysz???

jestem jeszcze w stanie zrozumiec, ze piersi chcialabys miec mniejsze, ale mniej wlosow???

Gość Selenaa
jak ma się taką szope jak ja i wygląda jakby się miało hełm tak ich dużo (na czubku głowy zwłaszcza bo reszta przerzedzona) to też byś tak mówiła ;)