Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mannnn24

Czy Warto Zaufac ??

Polecane posty

Gość Mannnn24

Witam wszystkich goraco, chcialkem przesdstawic moja (nieciekawa) sytuacje, otoz jestem z dziewcyzna 8 miesiecy poznalem ja przez przyjaciela, poczatek naszej znajomosci CUDNIE czeste spotkania mile slowa zauroczenie bylo pieknie, po miesiacu dziewczyna poweidzaka mi ze mnie kocha, odwzajemnilem uczice misaic pozniej. Moja intuicja podowiadal mi ze cos jest nie tak, nie mylilem sie. wlamalem sie jej na gg i na nasza klase i sie dowiedzialem paru ciekawych rzeczy mianowicie: probowala sie umawiac z innymi, ze swoim kolega probowala umwoic sie na sex, jednakze do spotkania nie doszlo jak sie dowiedzialem, spotykala sie ze swoim przyjacielem mimo tego ze odbylem z nia rozmowe i poweidzalem jej ze nie zycze sobie tego gdyz nie wierze w przyjazn miedzy kobieta a meszczyzna zapierala sie, ze sie nie spotyka z nim a jednak sie spotykala i to bardzo czesto ponco tylko i wylacznie zeby rozmawiac, zaznacze ze byli ze soba rok przed tym jak zaczelismy ze soba chodzic, mowiac mi ze wraca autobusem do domu odwozili ja koledzy, tlumaczenie chcialam tylo z nimi pogadac o interesach, tych sytuacju byli sporo, mam pewne obawy ze mogla mnie zdradzac, wszystkie te sytuacje byly po naszych rozmowach obiecywala mi ze sie zmieni itd nic nie skutkowalo, od jakiegos czasu jest niby dobrze, wykasowala dla mie nr z tel wszystkich kolegow, usunela nasza klase, pokasowala ludzi na gg, widze ze jej zalezy na naszym zwiazku, problem tkwi w tym czy warto takiej osobe na nowo zaufac :/ dodam jeszcze ze dziwczyna nie ma zbyt kolorwej przeszlosci czesto zmieniala pertnerow seksualnych kolokwialnie mowiac lubla sie walic. Chcialbym jej zaufac wiem ze to jest tylko moja decyzja i nkto do konca mi nie poradzi co mam robic, ale chcialbym przeczytac wasze opinie na ten temat, na koneic dodam ze mam 24 lata moja dziewczyna 22 POZDRAWIAM I CZEKAM NA ODZEW

Gość samotna w małżeństwie
sprubuj jej zaufac. widac ze wiele dla ciebie zrobila

Gość ja bym na
twoim miejscu poszukała sobie nowej dziewczyny . jest tyle fajnych pięknych zgrabnych i ciekawych dziewczyn .. przy dobrych wiatrach nawet dziewica ci sie moze trafic ;) po co ci jakies eksperymenty ? warto nie warto ?

Gość rodo
ja bym jej napewno nie zaufal, takie cos mozna smialo nazwac kurestwem z jej strony (bez urazy) :/

Gość Mannnn24
owszem zrobila wiele, widze ze jej zalezy, tylko boje sie jednej rzeczy, ze takie sytuacje sie powtorza :/ dziewicy nigdy by mnie chcal :) bynajmniej nie do zwiazku, takie kobiety dopeiro potrafia wiem co mowie znam te tematu z autopsji, kazda lubi nowe doswiadczenia nowe wyzwania, wiec z drugiej strony dobrze ze miala tylu partnerow seksualnych mozna pwoeidziec ze sie wybawila i to dobrze wrozy, aczkowliwek wracajac do mojej sytuacji, jestem pierwszym facetem w ktorych sie zakochala nigdy wczesniej nie byla zakochana, maila same luzne zwiazki, mimo to ciezko zaufac po tym co robila bedac ze mna :/:/ chcialbym wiedziec czy faktycznie zmeinial sie juz na 100% ale tego nikt mi nie powie :/ bo tego c w jej glowie siedzi sie nie dowiemy.

jak macie po 16-18 lat (co można wywnioskować ze stylu pisania \"meszczyzna\") to ciągnij to dalej... Macie podobny poziom inteligencji... a jak nie - to zerwij, po co Ci taka panna?

Gość Mannnn24
kolego po Twoim poziomie inteligencji mozna wywnioskowac ze masz 15 lat kazdemy sie zdarzaja wpadkki ortograficzne, jak piszesz szybko zawsze sie cos takieog moze zdarzyc, wiec nie oceniaj kogos po czyms takim, sam sie osmieszasz mowiac o poziomie inteligencji !! co ma piernik do wiatraka ? po co Ci taka panna ? nie wiesz co to jest uczucie ? takie pytanie sobie postawilem sam po co, ale ciezko ta sprawe tak zostawic, jak sie kogos bardzo mocno Kocha, jak sie znajdziesz w podobnej sytuacji tez bedziesz mial takie dylematy, zastanow sie na 2 raz co piszesz, a jak masz tak pisac to lepiej wogole nie pisz !! pozdrawiam

Gość warto ufac tylko
tylko sobie .raz zaufałam i nie moge sie pozbierac . nawet nie przypuszczałam ze ktos az tak moze sie nie liczyc z uczuciami drugiej osoby .