Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny tatusiek

zale sie czy chwale ??

Polecane posty

Gość samotny tatusiek

jestem sam z córeczka zona zostawiła nasjak ja tylk urodzila tzn po miesiacu, teraz Oliwia ma 10 mies. i jest super. wszyst ozaczyna sie ukladac. jak sie urodzila zarabialem marnie 1500 i mieszkalem z rodzicami teraz zarabiam 1500 ale dziennie dalej mieszkam z rodzicami :) ale buduje dom do ktorego sie wprowadzimy na koniec wakacji. sliczny dom z ogrodem zielona trawa i cieplym kominkiem. sliczna corka i masa szczescia. dom blisko dziadkow ( miich rodzicow i rodzicow mamy Oliwi) ktorzy nas czest odwiedzaja bon iemozna odciac sieod nich przez core w sumie to bardzo sympatyczni ludzie. kurczenie moge sie doczekac przeprowadzki i nastepnych wakacji jak dora bedzie sie bawila w ogrodzie a ja bede cos przypalał na grilu. w koncu zaczelo sie ukladac... kocham zycie i córe bo to najlepsze co mam w zyciu. na zawsze razem na dobre i na złe.

Gość ja mam pytanie...
I bardzo dobrze ! Masz powód do dumy !!!

Gość gratuluje i pozdrawiam
pozazdroscic, cieszymy sie twoim szczesciem milo słyszczec ze facio jest zaradny bogaty i sam wychowuje dziecko, dobrze postrzegane u kobiet, bedzie branie.

Gość heheeeeee
gdzie płaca 1500zł dziennie wysle tam mojego męża :D

Gość heheeeeee
i myslę ze sie chwalisz :P nie musiałes pisac ile zarabiasz,wystarczyło napisac ze teraz zarabiasz duzo wiecej i już zmienia to postac rzeczy ale niech Ci sie tam powodzi zycze szczescia i powodzenia :)))

cieszyc sie pewnie cieszysz ale lepiej powiedz gdzie sie zarabia 1500 dziennie hehe..