Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikka.

wypalenie ????

Polecane posty

Gość pikka.

jestem ponad 3 lata ze swoim chłopakiem, kiedys nie wyobrażałam sobie życia bez niego, jakas zwykła sprzeczka a ja płakałam i bałam sie ze sie nie dogadamy i bedzie koniec... kocham go tzn wiem ze go kochałam kiedys bardzo mocno,... a teraz czuje sie sie wypalam, nie jestem o niego juz zazdrosna, zaczynam czuc sie zbyt pewnie, chce mi sie szalec na dyskotekach, chodzic wieczorami po miescie bez celu z koleżankami, zaczyma sie oglądac za innymi - mam 25 lat... boje sie ze sie wypalam ... - wiem ze nie znajde lepszego chłopaka niz on :/ jeszcze on ma takie poważne zamiary wobec mnie - zareczyny i w ogole... moze nie jestem jeszcze gotowa ??? :(

Gość pikka.
tzn. zaczynam oglądac sie za innymi

jak słyszę/czytam słowo "wypalenie" to mnie krew zalewa... wiesz co pika bardzie by pasowało pipka idź sie podpal spal i wypal zupełnie.... a ajk dorośniesz do paw sie w poważne zwiazki - bo jak facet jest z Tobą taki szmat zcasu to myśli o stabilizacji i to akurat z Tobą, a Ty masz jeszcze jajo w mózgu i szaleć Ci sie chce - takie jak Ty nie powinny sie abwic w miłości an całe życie puki się nie wyszaleją.... ŻAL

najpierw "ach to mój książe na całe życie" a potem pierdolenie o wypaleniu - kurwa boże chroń od małolat emocjonalnych!!!

Gość choholudek
z moją ex było to samo, najpierw codziennie smsy, że nie wyobraża sobie dnia beze mnie, że kocha na zabój i to się nigdy nie zmieni do końca życia...a 3 miesiące temu jak się rozstaliśmy usłyszałem, "to już nie to samo, co kiedyś" "coś się wypaliło, coś we mnie pękło w środku" pierdolnijcie się w łeb psychiczne baby, nie bawcie się w związki, bo. Szkoda mi Twojego faceta, współczuje mu, nie zasługujesz na niego, a Ty powinnaś dostać w dupę od życia

wypalilo sie to sie wypalilo. czasami tak jest. dlaczego mialaby nadal z nim byc?

Gość mmariolka-1980
ja mam podobnie:( tyle,ze to wina mojego faceta Bo ja zaczynam myslec o ,,ucieczce,, bo najgorsze co moze byc to wyjsc za maz za mezczyzne ktory oszczedza na swojej kobiecie:(

dokładnie, idź się do piaskownicy pobaw! aj chciałbym żeby Cie jakis wykorzystał teraz a potem zostawił i pobiegłabys do swojego byłego (teraz obecnego) a ten nie chciałby Cie juz w d.. kopnąć