Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukrowa wata

jak sobie pomoc

Polecane posty

Gość nie mów nic
pamiętaj że po kazdej burzy wschodzi słońce a wraz z nim tęcza

Gość mmariolka-1980
skoro musisz tu byc z 10lat to wnioskuje ze napewno jestes w gimnazjum i jeszcze liceum przed toba i studia:P Wez sie za nauke a nie romansami sie zajmujesz:(

wiem ze pokazdej burzy wschodzi slonce, i to slonce wschodzi kazdego dnia kiedy przbywam z kims, kiedy z kims rozmawiam to wtedy o tym nie mysle , a pozniej znowu jest burza, taki okropny huragan...

Gość nie mów nic
każdy ma prawo do miłości bez względu na wiek nie jeździjcie już po niej i tak nie jest jej łatwo

Rozumiem Twoją rozpacz i smutek, tęsknotę. Ale może przetrwacie na odległość przez jakiś czas aż skończysz szkołę. Wiem że pewnie wydaje Ci się że to szmat czasu ale ja znam to z autopsji - wytrwałam 4 lata. Teraz jesteśmy razem szczęsliwi.

ale my nie bedziemy mogli nigdy byc razem, przynajmniej nie przez najblizsze lata, chyba ze zdarzylby sie cud i tutaj nagle mogl miec prace, wiec po co to ciagnac skoro nawet nie wiemy czy sie jeszcze zobaczymy

jak zabija to wkońcu zabije i juz nie bedzie tak bolec, każdy kiedyś przezyl cos takiego, strata bliskiej osoby, śmierć, tencholerny świat jest tak zbudowany i trzeba się z tym pogodzić, bo jak sie kogos kocha i straci to nie ma znaczenia czy masz lat 15 czy 25 to tak samo boli

Z własnego doświadczenia mogę Ci napisać,że jedynym lekarstwem jest tylko czas.Ja też kiedyś myślałam,że świat się zawalił.W ciągu 3 miesięcy schudłam 18 kilo.Wypłakałam chyba wszystkie łzy.Budziłam się rano tylko z tą myślą,żeby już był wieczór i żeby znowu zasnąć.Teraz...nie przestałam kochać, ale wracam do życia.Chyba już do perfekcji opanowałam sztukę blokowania umysłu na każdą myśl o Nim.Tak jest lepiej.Wierz mi, że kiedyś ten ból minie albo po prostu nauczysz się z nim żyć.Trzymaj się.I nie trać nadziei.Powodzenia;)

Gość Luśka W.
Pewnie nie uwierzysz, ale czas leczy WSZYSTKIE tego typu przypadki. Ciesz się, ze masz jeszcze tyle życia przed sobą, a najlepiej zachowaj link do tego topiku i przeczytaj za rok. Zobaczysz, że bezie po wszystkim. A teraz najlepiej powtarzaj sobie w kółko, że musisz siebie kochać i nie możesz sobie fundować takiej rozpaczy.