Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallaalokolikidehfjdsbhc

czy labradory potrafia bronić?

Polecane posty

Gość lalallaalokolikidehfjdsbhc

mam na mysli nie tylko wlasciciela ale np czlonkow rodziny typu idzi corka z pieskiem i zaczepia ja koles bardzo nachalnie- pies reaguje czy chowa sie za wlascicielka?

Gość anomia
chyba żartujesz. labrador skoczy i merdnie radośnie ogonkiem. jedynie mój jest jakiś nadpobudliwy i do wszystkich z zębami leci :P

Gość labradory to poczciwe
psiaki, prędzej zalizą na smierć człowieka niż ugryza.:p

Gość kakakakaa
to w wiekszej czesci zalezy od charakteru psa a nie rasy , nie mozna generealizowac, ze wszystkie latradory sa cacy a amstafu bee bez przesady

Gość kakakakaa
znam zarówno agresywnego labradora jak i przyjaznego pit bulla

Gość kakakakaa
kiedy dotykam jezykiem penisa tego labradora to warczy i gryzie. pitbull to co innego. jest łagodny i posłuszny

Gość all that jazz
zgadzam się z kakakakaa. ja sama mam labradora, właściwie nie psa, a czołg, bo inaczej się tego stwora nazwać nie da, i to chyba najgorszy labrador jakiego świat widział. gryzie, szczypie, robi na złość, z zębami się rzuca, na stare baby i inne psy szczególnie i w ogóle koszmar :D aczkolwiek większość labradorów, które znam to takie ułożone psiaki, że aż bym się zamieniła :D

Gość uwiellbiam czosnek
mój najdroższy skarbek potrafiłby mnie bronić :-) potencjalnego napastnika zakochałby na śmierć :-D skakałby po nim z radości jak piłeczka, przytulał się do niego i lizał :-D oh jak ja kocham mojego skarba :-)

Gość uwiellbiam czosnek
mój kochany piesek wie co pańcia lubi najbardziej. potrafi taka minetę mi wypierdolić że aż mi w cipie sie robi gorącą