Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hej hej heloł

laski, co robicie by być piekną na wiosnę ??

Polecane posty

Gość hej hej heloł

jak wyżej :)

Gość weeeeeeeeeeew
nic wiosna sama wyzwala ze mnie urodę jestem piekna jak bogini

Gość kotka222
kupilam innov geste wlosy chce zby mi wreszcie zgestnialy i zakryly sie przeswity zrezygnowalam ze slodyczy i bilaego pieczywa

Gość hej hej heloł
ja właśnie wylazłam z łazienki, wypilingowałam się od stóp po czubek nosa i tak sobie myślę co by tu jeszcze :)

Gość dużo śpię zdrowo się odżywiam
często przebywam na świeżym powietrzu i stosuję delikatne kosmetyki oraz powracam do swojego naturalnego koloru włosów;)

Gość dużo śpię zdrowo się odżywiam
ja własnie likwiduję jasne pasemka na ciemnych włosach bo brzydko to wygląda:oPowracam do mojego naturalnego brązu;)

Gość hej hej heloł
a ja planuje sobie zrobic balejaz, w odcieniach mojego naturalnego brązu... znudził mi ten mój naturalny kolor, jakiś taki wyblakły... no i na solarkę może pójdę ze 3 razy :p

Gość Kolorowe jarmarki........
podnoszę

Gość a ja planuję
w końcu nogi ogolić, bo za ciepło już na noszenie futra. Tylko strasznie mi się nie chce.

Gość niebieskooookaa22
ano właŚNIE JAK WIĘKSZOŚĆ TUTAJ DZIEWCZYN (A NAJPRAWDOPODOBNIEJ JAK WIĘKSZOŚĆ W OGOLE :p ;) ) oops sorki za capsa :))))) .... ale kontunuując: ide na balejage jakis taki delikatny, byłam w solarium, wypeelingowałam się, nabalsamowałam, wyregulowałam brwi,jeszcze by trzeba było pomalować paznokcie i kupić sobie kieckę :D a i buty bo nie mam w czym chodzić :classic_cool: oczywiście.... o i peeling stóp by się przydał ;)

Gość a ja po prostu
zdrowo sie odzywiam bo nie mam kasy ani na nowe buty ani na ciuchy ani na fryzjera, pozdro

Gość 29292929292929
Dbam teraz szczególnie o włosy(maseczki,kuracje,witaminki) i o cerę(maseczki oczyszcz, nawilżające,sok z marchewki) niedługo wybieram się do kosmetyczki Pedikiur,oczyszczanie twarzy... :-)

Gość wiosna mi zwisa
a mi to wszystko i tak nic nie daje wiec pozostaje przy codziennym myciu:) chyba jak robię to wszystko to wyglądam jeszcze gorzej, ale chętnie posłucham dobrych rad, może ktoś zrobi ze mnie ładną kobietę...

Gość niebieskooookaa22
do A JA PO PROSTU :) i dobrze, bo odzywianie najważniejsze, daje dużo lepsze efekty od maseczek, peelingów itp. czy nawet butów ;) pozdr

Gość nie robię nic
jeszcze w marcu ważyłam 55 kilo a potem utyłam 4 kilo... na nic się zdały dwa wyjazdy na narty, jestem gruba kiepsko

Gość fffffffffff90
Myśle ze nie tylko dieta jest wazna, ale trzeba w odpowiedni sposób zadbac o skórę i włosy. Jesli chodzi o to pierwsze to warto zadbac o jej odpowiednie nawilżenie, zlikwidowanie przebarwień itd... I dlatego moze warto zastanowić sie nad takim zabiegiem http://www.bonadea-krakow.pl/mezoterapia.html

Gość malutkazuzanka
Jak to co? Laski robimy! :D

Gość rtyhryj
smaruje morde sperma a wlosy gownem i jestem piekna

Gość kommornicka8
Polecam zakupić odpowiednie kosmetyki, które pokocha nasza skora i ich działanie będzie widoczne własnie na naszej twarzy. Poelcam odwiedzić strone nantes.pl i wybrać dla siebie właściwy kosmetyk.