Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana kejke

dlaczego on nie chce przeprosic, naprawic,cokolwiek

Polecane posty

Jola jak cie dreczy, mozesz jeszcze dac telefon koledze , zeby do niego zadzwonil , zeby dal ci spokoj. Kolega moze ostudzic mu zapedy i nie bedzie cie meczyc ,ani Twojej rodziny.

"przeczytalam uwagi sfrustrowanego mezczyzny" - to bylo do mnie? :classic_cool: biedactwo... nie dostalas na talerzyku rozwiazania swojego problemu... dziewczynko, niech do ciebie dotrze wreszcie, ze szukasz problemu. chyba sie nie dziwie temu facetowi. ty chcesz miec wszystko natychmiast - odpowiedzi, skruche, faceta. chcesz rzadzic. chcesz, by twoj mezczyzna byl taki, jakim go sobie wymyslilas. nie stac cie na partnerstwo. czy nie szanuje ludzi? szanuje. jesli na to zasluguja. glupcow unikam.

"Kolega moze ostudzic mu zapedy i nie bedzie cie meczyc ,ani Twojej rodziny" - rownoczesnie moze sam narazic sie na podobne klopoty. :-o co za piaskownica :-o

Ala za daleko mieszkamy obecnie. Rozmowa wykluczona z pewnych technicznych powodow. Miesiac ,dwa to dlugo, mysle ze za tydzien rozmyje sie gdzies ten sms. Nie chce Go obserwowac szanuje Go. Jak nadal nie wie czego chce w zyciu to...nic nie poradze. Spotkanie tez nie jest mozliwe. Logicznie to wiem, ze czyny czyny i jeszcze raz czyny.

Zauwazylyscie jaki nie kumam jest podburzony? ha ha frustrat normalnie na forum w nocy i do tego kobiecym, moze jest gejem? :D Lepiej nie pytac. Prawda moze byc straszna co tu robi.

Zglosilam posty pana nie kumam. Tak jak napisalam ,nie bede mu odopowiadac, nawet jak bedzie jechac "jak po lysej kobyle" G. sie nie rusza bo smierdzi. Do jego poziomu glupoty nie bede sie znizac, bo najpierw ponizy a pozniej wykorzysta doswiadczenie na tym poziomie drogie Panie ;)

"Zauwazylyscie jaki nie kumam jest podburzony? ha ha frustrat normalnie na forum w nocy i do tego kobiecym, moze jest gejem? Lepiej nie pytac. Prawda moze byc straszna co tu robi" - kochana :) oczywiscie, ze jestem gejem :D jestem nawet moherem, przeciez wszyscy to wiedza :) musisz byc nowa, zatem cie usprawiedliwiam :) a jesli chodzi o podburzenie, to nie pochlebiaj sobie :) za cienka w uszkach jestes, zeby mnie wyprowadzic z rownowagi :) jesli juz, to raczej ty biegasz na wysokich obrotach - zgloszenie moich postow jest najlepszym tego dowodem :) a wystarczy mnie tylko zignorowac ;)

Grafomanka kolejny nick nie kumam, zaraz przyjda kolejne trole i koledzy sfrustrowanego marudy z forum kobiet. Grafomanka twoj nick mowi wszystko za ciebie, a jak nie masz co dodac do tematu to nie spamuj 🖐️

Tak, tak. Jestem kolejnym klonem Nie Kumam. Oczywiście. Tak to sobie tłumacz. Kazdy, kto sie z toba nie zgodzi a bedzie popieral Nie Kumam, bedzie dla ciebie jego klonem. Widzę, że faktycznie jestes swieza na forum, zatem nie skacz wyzej, pchelko, niz powinnas. Ciebie jeszcze na swiecie nie bylo, kiedy ja pisalam na Kaffe :) Wiesz, masz rozsadnego bylego. Tez bym sie wolala bawic taka gluptaska, niz zwiazac sie z nia na powazne :) Sayonara, bejbe :)

Nie pomylilam sie twoarzystwo wzajemnej adoracji forumowej . Posmerajcie sie jeszcze miedzy nogami. Mialam racje ze nie szanujecie luznych opinii , jak ktos poda temat. Dla was to tylko "bravo girl". Powycinane kawalki czyjegos zycia, powycinane zdarzenia ,ktore sa opisane po krotce i po chwilii. Tyle wiecie co wam ktoś zdradzi lub nie dopowie. Jeśli jesteście z redakcji to już wiem dlaczego na stronie głównej nie ma nic ciekawego do czytania 🖐️ Dobranoc normalnym uzytkownikom czytającym ze zrozumieniem kilka wyrwanych zdarzeń z kontekstu życia 🖐️

Jak ty siedzialas na kaffe ja konczylam drugie studia dziewczynko i to tluamczy twoj poziom 🖐️

a tak btw "sajonara " zle napisalas bo pisze sie prawidlowo sayounara K. jak to czytasz zadzwon aishiteru yo Jeszcze raz dobranoc normalnym czytelnikom 🖐️

No co ty nie powiesz? Serio? Patrz, uczylam się jezyka japonskiego kilkanascie lat i nie wiedzialam, ze tak to sie pisze :) No, dzeki :) Normalnie dzieki :) Pojechalas mi po zyciorysie :) PS. Czy tobie nawet ironie trzeba lopatologicznie wykladac? Chyba tak :) Chcialam ci ulatwic, gluptaskom pisze sie tak, jak sie czyta :) (lopatologia - f o n e t y c z n i e) さよなら。 (teraz chyba ok)

Gość jolcia....................
nie kumam u mnie sytuacja jest bardziej wyrafinowana ze tak to ujmę to nie jest jakiś zwykły "psychopata" sprawa jest bardziej skomplikowana .. on jest bardzo przebiegły inteligentny i ostrożny a ja sama chcąc zapomnieć usunęłam jakieś dowody ;) .. mam nadziej ze teraz sobie juz odpuści bo jesli nie to będzie znaczyć ze chce zebym całkiem sie psychicznie załamała i popełniła samobójstwo wiem ze to może wydawać sie wyolbrzymianiem ale jego postepowanie najwyrazniwej na to wskazuje .nie wiem czy ktokolwiek wytrzymałby taką emocjonalną jazdę i kogos kto sledzi niemal kazdy twój postepek i krytykuje cie na kazdym kroku nie przebierając w słowach ..

grafomanka 🖐️ zbieram, zbieram :D i przy okazji na kawe zapraszam - jutro wyjezdzam, ale za tydzien bede z powrotem :D jolcia, szukalas porady na prawniczych forach? to juz podchodzi pod zachowania psychopatyczne.

Ja przejrzalam fora i nie ma zadnych wpisow grafomanki o tej porze :) Pan nie kumam ma drugie konto, albo zawolal kolezanke zeby go po pleckach po klepala bo sie pomylil co do kogo pisze . Jak jest z redakcji to nie dziwie sie, ze panuje tu taki poziom prowadzenia serwisu jaki jest. Jola odnosnie kolegi - moze zadzwonic i powiedziec grzecznie. Pan nie kumam zasugerowal , ze to piaskownica. Otoz nie. Sam zmierzyl swoja miara co by zrobil stad jego wniosek jak i inne. Jak boisz sie podac na policje , popros kolege zeby tamtemu dal do zrozumienia, ze nie ladnie meczyc a po za tym ty nie jestes sama w swiecie. Delikatnie i kulturalnie. Co do fonetyki japonskiego jest blad w "krzaczkach" , a ja ta pani jest po japonsityce i siedzi na kafe tyle, to nie dziwie sie rowniez temu, jak sie studiowalo tak sie skonczylo. Absolwenci japonistyki nie maja problemu ze znalezieniem pracy. To wszystko byl off top. Co do topiku - odpowiedz znalam zanim zapytalam, zastanawialam sie czy cos ktos innego wymysli i jednak nie. Nie kumam pewnie jest redaktorem skoro siedzi po nocy na forum kobiet (ewentualnie gejem).

poklepała*

\"Pan nie kumam ma drugie konto, albo zawolal kolezanke zeby go po pleckach po klepala bo sie pomylil co do kogo pisze\" - pan nie kumam ma piec kont :D a po pleckach klepie sie sam :classic_cool: kolezanki nie sa mu do tego potrzebne :) szukaj grafomanki dalej, szukaj :D powodzenia zycze :D sorry, szesc kont. przed chwila zalozylem kolejne :classic_cool:

Dodam, ze w niemocy napisania czegos madrego potrafi napisac ten pan/Ci Panstwo jedynie ponizajace obelgi jakoby ktos byl mniejszych w mozliwosci konwersacji na ów forum "dziewczynka, pchelka, glupiutka" etc. Zapomnieli/zapominial jednak o kulturze w intercie, nie mowic komus i nie pisac czegos czego nie powie sie w rzeczywistosci stojac na przeciwko rozmowcy. Za duzo forum co niektorzy maja. Niski poziom i niskie loty o2. Milo bylo porozmawiac z Allą , Jolą , Misa. Trzymajcie sie i powodzenia!

nie kumam prawnicze fora to za mało wiem gdzie szukać .. wiesz najgorsze jest to ze na początku w jakis sposób mi pomagał przynajmniej ja to tak wtedy odbierałam . nie wiedziałam ze tak słono za to bede płacić i moja rodzina .. teraz chce zeby całkowicie zniknął z mojego zycia i moich bliskich.dalsza rodzina mnie nie interesuje moze sledzic ich zycie wrózyć stawiać pasjamse i korzystać ze wszystkich swoich mozliwości .... nie zyczę sobie zeby interesował sie moim zyciem !

hmmm... nie doczytalem... czy dzwoni do ciebie? niestety, najgorsi sa ci diablo inteligentni - wykorzystuja przeciwko swoim \"ofiarom\" nawet ich samych. mimo wszystko zglosilbym to na policje. oczywiscie nie zapomnialbym poinformowac o swoich dzialaniach przesladujacego mnie czlowieka. czasem bywa tak, ze ci mocni w gebie sa w rzeczywistosci slabi w dzialniu. ostrzegalas go przed prawnymi konsekwencjami jego zachowania?

nie kumam mam nadzieje ze w koncu sie na dobre odczepi bo na mnie nie działają juz jego emocjonallne manipulacje moimi uczuciami .. ale nie pozwole zeby ktos wnikał w moje zycie jestem tym zmęczona ...

Sluchajcie kobietki! Byłam z facetem ponad 2 lata. Pierwszy raz w życiu pokochałam i to całą sobą.Planowalismy juz ślub i wspolne zycie. Ale on nawalił.. Oczywiscie nie jestem mu obojętna, i mu bardzo nam nie zależy, tak bardzo ze nic nie robi abym mu wybaczyła. Tak bardzo mnie kocha, że potrafił przez tydzien milczec i sie zastanawiać...hm.. Bolalo i boli wiem. Ale nie łudźcie sie. Juz sam fakt, że tak sie zachwuje sprawia, że nie jest WAS WART! TRZEBA SIĘ CENIĆ I ZNAĆ SWOJĄ WARTOŚĆ. Ja mimo tego ,iż nie wyborażam sobie innego mężczyzny z ktorym moglabym spedzic zycie odeszłam. Sama podjęłam decyzje ze to koniec. Nigdy w życiu nie było mi tak ciezko, ale zrobiłam to przede wszystkim dla siebie. Kazdy ma prawo do szczescia i Wy i Wasz facet. On Wam szczescia nie dal...dajcie sobie szanse. Jesli nie zrobicie tegio będziecie tkwiły w maraźmie. FACETA POZNAJE SIE PO TYM NIE JAK ZACZYNA ALE JAK KOŃCZY!