Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_se_o

Faceci przy kości, czyli kochanego ciałka nigdy za wiele.

Polecane posty

Gość taka_se_o
up;)

Gość taka_se_o
podnosze :D

Gość taka_se_o
czy już nikt nie chce sie wypowiedziec na ten temat??

Gość agagag
a ja kocham MIYAVIEGO ma 185 wzrostu i 57 kg. szczerze to lubię chudych chłopaków, a nawet wychudzonych ;-) wolę takich niż sportsmenów...

Gość agagag
oczywiście on ma takie wymiaty.. poszukajcie sobie go w goooglach jest taki śłoooodki

Dla mnie facet może być przy kości.Waga partnera nie ma dla mnie dużego znaczenia,choć zarówno chorobliwa chudość jak i otyłość mnie odrzucają.

Gość SweetPrincesska
mnie sie zadne ''paczuszki'' nie podobaja ja wole wyrzezbione ale tez nie do przesady cialo

Gość taka_se_o
czyli dochodząc do konsensusu, raczej podobają się szczupli. a do Energiczna Trzydziestolatka , to oczywiście są rzeczy ważniejsze od wyglądu...ale trzeba przyznać, że wygląd może być bardzo zachęcający lub nie. byc może zakocham się kiedyś w jakimś wyjątkowym chudzielcu i będzie dobrze:) ale tak ogólnie, to wolałabym misia;D.

Gość taka_se_o

Gość taka_se_o
upupupup

Gość taka_se_o
a może jeszcze raz up, tak a propo innego topicu?:)

Gość mixed berry
a ja mam na oku jednego paczusia :D juz 2 razy sie z nim widzialam i musialam sie powstrzymywac zeby sie do niego nie przytulic :P

Gość mixed berry
i sama jestem bardzo szczupla 164 cm i 48 kg :)

Gość taka_se_o
no...a jednak są takie :) a w innym topiku ktos napisał, że trzeba być zboczonym, żeby się komuś brzuszek podobał :/

Gość taka_se_o
to prawda. jeśli przychodzi co do czego najważniejszy pozostaje charakter i ogólny duchowy obraz człowieka. ale przecież każda z nas ma swoje upodobania bardziej przyziemne:)

Gość wkurzona_ciałem
up

tak sobie pomyslałam, żeby przypomnieć ten temat, moze wypowiedza się jakieś nowe osoby:)zapraszam:)

Gość alesha
mi sie tez zawsze podobali faceci przy kosci. Chudzi mnie w ogole nie pociagaja, nie lubie tez tzw kaloryfera, dla mnie to obrzydliwe, twarde jakies, uwielbiam za to polozyc glowe na miekkim brzuszku i czuc ze ten ktos jest potezniejszy ode mnie, silniejszy. Ideal jak dla mnie to facet wyzszy i wiekszy. Bez brzucha to nawet troche niemeski juz mi sie wydaje

Gość aaaaaa nie
mnie brzuszek miękki obrzydza

Gość mezczyzna_lukasz
To i ja sie wypowiem. Jestem Łukasz, jestem miskiem i sie tego nie wstydze ;) Mam 177 cm wzrostu i waze 90kg ;] To co kto o mnie mysli mam to w d.... Nie rozumie kobiet ktore pisza ze to obrzydliwem wyzywaja od spaslakow i od obzartuchow ! To ze ktos ma troche brzucha nie znaczy ze wcina bez opamietania. Bo nie jeden chudzina zje wiecej od \"spaslaka\" jakto napisala pewna wiedzma pare postow wyzej ;p Rownie my miski mozemy powiedziec ze chude to decha i takie tam. Mi nie przeszkadza ani pulchna ani chuda dziewczyna. Kazdy gustuje w czym chce.