Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość alina 35

żywotność plemników

Polecane posty

Gość alina 35

Mam pytanie dotyczące przeżycia plemników.Ostatni mam shizy ciąży i wszędzie widzę czychające na mnie plemniki.Wiem że to głupie.Byłam wczoraj w urzędzie i załatwiałam swoje sprawy .Najpierw czekałam tam na panią ok.5 min,póżniej załatwienie sprawy zajęło mi też ok.5-10 min.Tam musiałam coś wypełnić długopisem ,który leżał na biurku.Po wyjściu z urzędu wsiadłam do samochodu ,kierowałam samochodem,rozmawiałam z kimś przez telefon i po jakiś 10 min dotarłam do domu i od razu poszłam do łazienki i nie wiem czemu przy załatwianiu włozyłam palca tam gdzie nie powinnam.I teraz się boję czy jeśli ktoś przede mną kto pisał tym samym długopisemi miał np ręce brudne w spermie to czy ja je mogłam przeniść do pochwy Minęło przecież minimum 20 minut od czasu kiedy one mogłyby się tam znależć więc chybaby wyschły.No a po drugie to ktoś zeby dostać się do tego urzędu to też musiałoby upłynąc jakiś czas.Wiem ze jestem beznadziejna ale sie boję i już.No a skoro jechałam samochodem to chyba też mogły się wytrzeć o ile wogóle były.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować