Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liposcuition

Jak sie ubieracie na rower?

Polecane posty

Gość Liposcuition

Jak sie ubieracie kiedy idziecie pojezdzic na rowerze? Ja mam 25 ;lat jestem dziewczyna i lubie ubrac sie byle jak na rower zby bylo mi wygodnie, ale rower trzymam w garazu a mieszkam na blokach i troche glupio mi isc tak brzydko ubrana po ten rower bo ludzie sie gapia i gadaja :/

Gość Garnieeer
U mnie jest to przewaznie koszulka na to bluza z kapturem i spodnie dresowe

Gość tvvn244
Staram sie ubrac raczej ladnie tzn sportowo ale ladnie.

Gość gość
Najlepiej to wygodna koszulka i getry!Jak dla mnie najlepiej sprawdzają się ciuchy z rough radical!Są mega wygodne,modne i można kupić je w super cenach!

Gość brokensaaajd89
getry???:(zeby bylo widac rów i bułeczkę??? bardzo czesto widze dziewczyny w sukienkach na rowerze...:D uwazam ze spodnie dresowe i TSZIrt. nie przesadzaj ze ludzie sie gapią i smieją ze idziesz brzydko ubrana do garazu...Jebac takie gapioskie Krowy.

Gość gość
Ludzi to trzbea miec w dupie. Ja jak mam ochote ide sobie skarpetkach i klapkach bo bez skarpetek mi noge opciera.. sciagam sobie klapki w aucie albo busie i mam na to wyjebane.. jedno zycie mam a nawet jesli czlowiek sie ciagle odradza ale i tak nic nie pamieta to w zasadzie dalej ma jedno zycie.. i mialbym sie przejmowac innymi.. jedz dziewczyno na rower jak ci wygodnie.. chuuj to k9go obchodzi jak wygladasz, to sa cebulaki.. ty masz sie dobrze czuc.. nie wiem za granicami ludzie kurwaa boso chodza albo w zwyklych butach a na kacie grube talary a u nas na kacie bieda, kredyty i chuj ale fon, i buty i najwazniejsze wygladac i zeby inni widzieli.. dziewczyno zrob tak ubierz sie jak ci wygodnie i jak na 25latpowinnas wypracowac sobie postawe.. wyjebania w opinie ludzi na ulicy no chyba ze ktorys z nich ci rachunki placi