Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joi

Nie szkoda wam życia na przejmowanie się cellulitem?

Polecane posty

Gość joi

Bo ja doszłam do wniosku, ze mi szkoda. Mam nie jeśc słodyczy, wsmarowywać w siebie te kremy, cwiczyć godzinami. Szkoda mi na to czasu, a słodycze uwielbiam.

Na przejmowanie sie, szkoda, dlatego sie nie przejmujemy. Za to cwiczenie doskonale popraiwa humor.

Ale po co tracić czas na przejmowanie;) Trzeba sie za to wziąć a nie siedziec i myślec:O Cellulit jest brzydki, mega jedrne ciało- wspaniałe. Proste .

Jasne, że nie szkoda - zawsze to można łączyć przyjemne (ćwiczenia, peelengi) z pozytecznym (pozbywanie sie cellulitu) :)

Gość a tobie nie szkoda życia na ża
rcie??? nie mówiąc o zębach przy wpieprzaniu tego słodkiego?

Gość joi
ćwiczenia są przyjemne?? od kiedy ja mam cellulit i mam to gdzieś, nie chce mi się ćwiczyć. wole robić to co lubie

Gość joi
mowisz tak jakbym się obżerała słodyczami. Nie obżeram się, ale lubię i od czasu do czasu jem słodycze. Dlaczego mam sie ograniczać?

No i fajnie, Ty masz sie z tym dobrze czuc, nie 60/90/60. Dla mnie cwiczenia sa przyjemne, jesli wybiore te, ktore lubie.

Tak szczerze, peeling jest bardzo przyjemny, uwielbiam, od kiedy pierwszy raz sprobowalam. Widac szczescie mam, ze lubie te rzeczy, ktore sprzyjaja dobremu wygladowi [swoja droga, wygladem wcale nie powalam, zeby nie bylo :D]

ja wlasnie lubie wszystko to co zle-fast foody,chipsy,lezenie caly dzien w lozku przed tv...ale calullit to akurat w ogole mi mysli nie zaprzata :)

ooojjjj nie...osttanio sobie popuscilam i wygladam strasznie...na wiosne juz normalnie wygladac nie bede..moze na lato :P cisnien sobie z tego powodu nie robie...

Gość joi
a jak jest u was?