Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

x33Majusiiax33

Genetyczne paznokcie /

Polecane posty

Witajcie kochani. Jestem Majka mam 17 lat i mam strasznie wielki kompleks na moich paznokciach u kciuk ;/ niestety jest to genetyczne ;/ chodzi o to,że mam paznokcia do połowy ;/ i to jeszcze rozcharatanego całego ;/ tzn. popękanego i w ogóle blee ;/ na jednej stronie mam kawalek popekanego króciutkiego paznokcia a po drugiej stronie mam popękaną skóre ;/ wyobraźcie sobie jak to ohydnie wygląda ;/ zawsze jak spotykam się z jakimś chłopakiem to mam albo tipsy albo plaster i mówię,że sie skaleczyłam ;/ jak już wspominałam wczesniej jest o genetyczne ;/ moja mama tak ma na kciukach, i na palcach wskazujących ;/ babcia natomiast na kciukach, palcach wskazujących i na tych ostatnich ;/ mam dwie starsze siostry ale tylko jedna najstarsza ma takie tez ;/ i tez tylko na kciukach ;/ u mnie w rodzinie tylko moj tata i moja starsza ( druga siostra ) nie ma takich paznokci. Jestem najmlodsza w rodzinie. Dzieci mojej najstarszej siostry tez maja takie paznokcie ! OKROPIEŃSTWO !! chcialam sie zapytac czy mozna przeprowadzic jakas operacje na to? by miec normalne paznokcie jak inny ;/ dodam jeszcze,ze obgryzam strasznie paznokcie ;/ dosc,ze kciuki mam tak okropne to jeszcze obgryzam pozostale ;/ ale to z nerwow na te moje kciuki ;. Błagam napiszcie mi gdzie i czy w ogole mozna zaradzic temu jakas operacja ? i ile moze kosztowac w granicy taka operacja? Czekam na wasze odpowiedzi. Z góry dziekuje. Majuśś. _POZDRAWIAM_

Gość monisska1990
jedynym twoim ratunkiem są tipsy, najlepiej wykonane w jakims najlepszym salonie w polsce bo jezeli masz takie paznokcie to musi to robic osoba ktora jest najlepsza w swoim fachu

Przez cale zycie nie bede nosila tipsow przeciez ;/ na swiecie jest tyle teraz przedziwnych rzeczy i medycyna rozszerzona moze jednak jaka operacja dala by rade ? jak sztuczne oko da sie przeszczepić a palca nie :D:D:D:D:D ?