Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

belle morelle

Xtreme bra - ma któraś ten stanik ?

Polecane posty

Gość hezbietka
Witam właśnie zakupiłam to "niby" cudo, ale jeszcze nie dotarło, jak będę go miała fizycznie to opisze moje zdanie na ten temat.

Czy już dostałaś to cudo? Tezjestem zainterosowana

Gość hezbietka
Czekam i czekam na to cudo!

tez jestem ciekawa czy ten extreme bra jest taki świetny. jeśli jest to też go kupię :)

Gość a ja nawet nie wiem co to

Gość a da sie w tym oddychac

Gość hezbietka
Witam dziewczyny Przetestowałam już na sobie xtreme bra i ja szczerze jestem rozczarowana gdyż noszę stanik 65B i niestety przy takim wymiarze nie ma szokującego efektu. Fakt że na pewno wymusza postawę prostą i unosi piersi do góry ale nie wiem na jak długo gdyż tylko go przymierzałam. Myślę też, że przy większym obwodzie pod piersiami będzie efekt skupienia piersi do przodu, ja niestety mam go po prostu za luźny pod biustem. Jadę przetestować to cudo na większych piersiach, więc później napiszę coś więcej. A tak w ogóle będę to cudo chciała sprzedać jako dwa oddzielne xtreme, bo w pakiecie dostałam dwa. Tak więc jeśli któraś jest zainteresowana to piszcie.

Gość martyna989048
kurcze, ale na oficjalnej stronie tego stanika można zamówić odpowiedni rozmiar... http://www.xtbra.com/, nie wiem dlaczego w mango tylko jeden rozmiar sprzedają...

Gość hezbietka
Dziewczyny , to niesamowite co ten stanik może zdziałać. Jestem po prostu w szoku po tym jak moja koleżanka o rozmiarze 75C założyła to cudo. Wyglądała jak Pamela Anderson, a może lepiej. Oczywiście w taki sposób pozbyłam się już jednego cudeńka bo koleżanka już mi go nie chciała oddać. Tak więc moje domysły się sprawdziły : xtrema bra z Mango działa od rozmiaru 75 pod biustem. Jeśli tyle macie to się nie zastanawiajcie i kupujcie to cudo bo na prawdę warto. Niestety ja nadal zostaje z moimi niezmiennymi maleństwami :-(. Powodzenia. P.s. Został mi jeszcze czarny xtreme bra do odsprzedarzy

Gość hezbietka
Dziewczyny jeszcze jedno: Mango ma niezły chwyt: piszą, że u nich są bezpieczne zakupy ( do 10 dni można oddać towar bez podania powodu), ale dalej można również doczytać że nie w naruszonym opakowaniu, a niestety xtrema bra jest zapakowana w hermetycznym woreczku tak więc nie ma możliwości aby go nie uszkodzić. Tak więc nie da się przymierzyć i odesłać w razie nie pasownego rozmiaru, uważajcie na tych cwaniaków.

Gość hezbietka
To znów ja. Właśnie weszłam na stronę z xtreme bra bo koleżanka pisała że idzie tam wybrać rozmiar, ale zauważcie że jest tam przy tych rozmiarach gwiazdka , która odwołuje do : denotes a required field- co oznacza że dotyczy tylko niektórych stref, no i pewnie Polska do nich nie należy :-(. Bo jak to w Polsce, jedna rzecz musi być uniwersalna.

Gość Misialina
Hezbietko ja go chetnie odkupie

Gość Misialina
jacobc07@interia.pl

Gość gramów a nie gram
na allegro oba kosztuja 149 czarny plus bezowy

Gość dorcia33
Chyba nie za bardzo te staniki,a raczej szelki podnoszace biust.Czytałam,ze sie wyrabiają szybko ramiaczka i nie trzymja biustu jak trzeba.We wczesnieszej fazie te cycki wygladaja sztucznie jakby były pod sama szyja.

Gość nitek
hej hej ja go kupię masz go jeszcze?

Gość nitek
dodaj namiar na siebie,

Gość hezbietka
Misialino jeśli jesteś zainteresowana nadal zakupem tego cuda to napisz mi swoje dane na mój mail: hezbietka@poczta.onet.pl, a ja odeśle Ci moje dane na twój mail, aby sfinalizować transakcję. P.s. koszt stanika to połowa wartości zakupionych staników w mango wraz z kosztem przesyłki co daje 80 zł. Do wiadomości koleżanki "gramów a nie gram" sprzedaje to w tej samej cenie co zakupiłam i na nikim się nie chcę wzbogacić.

Gość hezbietka
Dorciu33 piersi nie wyglądają sztucznie, powiedziała bym raczej że ponętnie i wcale nie są pod szyją, a szeleczki wyglądają na bardzo solidne.

Gość hezbietka
to znów ja piszę to dla kobietek o małych biustach, a przede wszystkim szczupłych takich jak ja, niedawno zakupiłam na allegro świetny stanic zek super push-up i naprawdę warto bo można nim zdziałać cuda.Myślę że dla szczupłych kobietek jest to dobry substytut xtreme bra. Zobaczcie same:http://www.allegro.pl/item632866250_powieksz_biust_super_push_up_70b_siateczka_ecru.html

Gość Misialina
Hezbietko biore go,odpisałam Tobie na maila:-) czekam na nr telefonu na maila:-)

Gość nitek
hezbietka powiedz tak serio daje to dobry efekt? Ja generalnie jestem szczupła "w miarę" mam ok 75 - 80 po biustem czy jest sens to kupować?

Gość Misialina
nitko juz hezbietce zapłaciłam,napisze Ci szczerze jak u mnie sie sprawdził,mam 75 pod biustem i 100 w biuscie. pozdrawiam/// a hezbietka chudzinka,szczerze napisała,ze u niej nie zadziałał...:(

Gość nitek
No tak tylko że ona pisała że ma chyba 65 pod biustem ja mam nieco więcej ale mam mały biuścik i do tego jestem po dwóch ciążach więc testuję co się da, i tak się zastanawiam czy przy małym biuście zda to egzamin.A z tego co piszesz to masz spory biust więc u Cibie będzie extra efekt!!!! Pozazdrościć:-)

Gość Misialina
nitku to moze rzeczywiscie niech hezbietka Ci jeszcze doradzi......pozdrawiam serdecznie.

Gość hezbietka
Nitku szczerze nie Wiem jak będzie u Ciebie ale ja nie dość że mam mało pod biustem to na dodatek to i w biuście mało 80, no i to jest niestety mało żeby to zebrać w "kupe" :-)). Ale nie wiem jak to jest jak jest więcej pod biustem.

Gość hezbietka
Ale namieszałam, mam nadzieję że nitek coś z tego zrozumiała

Gość nitek