Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona112233

przesuszona skóra wokół oczu

Polecane posty

Gość zmartwiona112233

Witam. Mam problem, w sumie powstały z mojej winy Kupiłam Brevoxyl, zachęcona opiniami na jego temat. Przez tydzień smarowałam nim twarz i faktycznie, pomógł, tylko niesamowicie podrażniłam sobie skórę pod oczami ;( Jeszcze wczoraj była zaczerwieniona, dziś już mniej, ale nadal jest bardzo wysuszona. Najgorsze są te zmarszki, które robią się np.kiedy się uśmiecham - skóra zbiera się i wygląda to potwornie ;(( Czy to skutek wysuszenia, czy może to coś innego? Czy aż tak wygląda wysuszona skóra? Przy każdym uśmiechu i ruchu twarzy czuję, że mam tam strasznie ściągniętą i jakby twardą skórę ;( Żadne kremy nie pomagają... Proszę, poradźcie coś. Acha - mam 17 lat, jeśli to ma jakieś znaczenie. Pomóżcie Pozdrawiam Was ;*

Witam ! mój problem jest bardzo podobny do Twojego ! , otóż po dwukrotnym zastosowaniu Brewoxylu , bardzo spuchły mi oczy i potworzyły sie przerazajace zmarszczki !!!! no i oczywiscie skora jest bardzo wysuszona , masakra !!! błagam o jakies rady co z tym zrobic ??? pozdro

Gość dfsdfddfd
hej miałam to samo po zyciu maseczki podoczy, ktora zamiast mi nawilzyc skore wokół oczu strasznie ja podrazniła i wysuszyła, skóra była taka szorstka i strasznie wygladałam jak stara babcia , masakra tak zmarszczki były widocznie, ja smarowałąm przez kilka dni bardzo tłustym kremem i na szczescie zeszło to po 3 dniach :)

Dzięki za pomoc , nadal mam te tragiczne zmarszczki po brevoxylu i przymierzałam się do zakupu tego olejku rosa mosqueta , tylko on jest dla cery dojrzałej , więc znowu nie wiem co robić ! gdyby ktoś mógł pomoc :) HELP!!!!!