Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taksobiemysle

mam takie przeczucie ze bede miala blizniaki

Polecane posty

Gość taksobiemysle

a najlepsze jest ze wcale nie jestem w ciazy i jak na razie nie bede bo brak kandydata na meza. ale od jakiegos czasu towarzyszy mi taka mysl. nawet ostatnio w ciagu godziny widzialam 3 mamusie z blizniakami w wozeczkach :-) czy ktoras tez tak miala i czy to sie spelnilo?

o ja pier...dolę..................... oglądanie bliźniaków w wózkach nie spowoduje że zajdziesz w ciążę bliźniaczą. chyba że ktoś rzuci na ciebie urok. albo chyba że zobaczysz zakonnicę z bliźniakami. albo chyba ze narobi na ciebie biały gołąb gdy będziesz przechodzić obok bliźniaków. zapłodnienie bliźniacze gwarantowane.

Gość taksobiemysle
oj zle mnie zrozumialas ;-) przeciez wiadomo ze od patrzenia na blizniaki nie zajde w ciaze blizniacza ;-0 chodzilo mi o to czy ktoras miala jakies takie przeswiadczenie ze wlasnie bedzie miala blizniaki i je ma. taka sprawcza sila mysli ;-) cos takiego mialam na mysli

Ja też miałam podobne przeczucie, zwłaszcza, że u mnie w rodzinie występują. A nie mam :) Mam dwójkę dzieci, pojedyncze ciąże :)

Gość ami sie
mi sie od zawsze wydawało ze beda blizniaki nawet chcialam ale jest w brzuchu jeden szkrabik

Gość taksobiemysle
u mnie w rodzinie nie ma blizniat wiec moje szanse na ich posiadanie tez sa male :-)