Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorota kl...

JAK TO INNE ROBIĄ???????????????????????

Polecane posty

Gość Dorota kl...

Od zawsze byłam nieśmiała w kontaktach z facetami. Ogólnie jestem towarzyska i towarta ale w juz w intymnej sytuacji niesmiala.Kila lat temu poznalam kogos mialam wtedy 21. Zakochalam sie bez pamieci..to z nim przezylam swoj pierwszy raz i nauczyłam sie wszystkiego (od mial przede mna 2 dziewczyny ale nie przeszkadzalo mi to).Bylo mi z nim dobrze w lozku, mu niby ze mna tez. Wspolne plany, w przyszlym roku mial byc slub. Ale nie bedzie.... Miesiąc temu zostawil mnie dla innej. Od tego czasu nie mam zn im kontaktu. Zawsze wierzylam w prawdizwe uczucie i pragnelam oddac swoje dziewctwo przyszlemu męzowi- teraz widze ze to tylko zludne marzenia. chce zaczac sie bawic,,,z jednej strony chcialabym korzystac z zycia, wykorzystywac facetow i zostawiac, z drugiej strony wiem ze taka nie jestem:/ Jestem zla i zawiedziona. Nie wiem nawet czy bym potrafiła traktowac facetow tak instrumentalnie- jak to wy robicie?

Gość Tomcioszek
wiem ze Ci ciezko, przezyłem podobna historię , na pewno poznasz kogoś kto przywróci Ci wiarę w ludzi

Gość Dorota kl...
A niby byl taki hepi ze trafila mu suie dziewica- ze jestem jedyna niepowtarzalna- jedna wielka bzdura! Teraz pewnie mi sie trafi jakis kurde prawiczek co bedzie piętnowal mnie ze sie nie szanowal po czym mnie bedzie zdradzal- az mi sie zyc nie chce::(