Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tibili Adam

Zdecydowałem się na poslubienie żony. To strasznie błąd był.

Polecane posty

Gość Tibili Adam

Powodzenie u kobiet zawsze miałem. Jestem przystojnym facetem:) Przed żoną miałem wiele kobiet, a mam dopiero 26 lat. Żona niebawem urodzi nam dziecko. Zachowuje się jednak źle, dochodzi często do awantur... czasami wraca później do domu i dziwi sie że mam do niej pretensje. Wczoraj wróciła ponad 3h później po pracy, uprzedziła że spotka się z koleżanką. Ale nie spodziewałem się że aż tyle się opóźni jej powrót do domu.... wkurzyłem się i jak wróciła odbyliśmy ostrą rozmowę..... nie dało się powstrzymać, przyłożyłem jej żeby się uspokoiła. Spoliczkowałem ją, tylko tyle. Chciałem żeby się opanowała. Ona odebrała to dziwnie. Dzisiaj rano się spakowała i pojechała do mamy. Co teraz zrobić żeby wróciła?

Gość prowokacją mi tu zajeżdża

Gość dfhfghf
widziały gały co ssały 🖐️

Gość Tibili Adam
Strasznie mi zależy na jej powrocie. Wiem że popełniłem głupotę i teraz chcę to naprawiv, tylko nie wiem jak :( Pomóżcie, chcę, żeby znowu była w domu, bo ręka mnie już boli od walenia konia

Gość co ze mna
PALNAC SIE W TEN GŁUPI ŁEB A NIE SWOJA KOBIETE BIC W DODATKU W CIAZY!!! TO JUZ NIE MOZE SIE Z KOLEZANKA SPOTKAC? A JAK FACET IDZIE Z KUMPLAMI NA PIWO TO PRZEPADA!!! I CO KOBIETA TEZ MA GO LAC? DOBRZE ZROBIŁA JA BYM CIE KOPŁA W DUPE OD RAZU!!!

Gość co ze mna
JESTES BARDZIEJ POJEBANY NIZ MYSLAŁAM

Gość Tibili Adam
To nie jest żadna prowokacja. żadnego bicia też nie było, tylko jedno przywołanie do porządku. Może w drastyczny sposób, ale tylko to przyszło mi do głowy.

Gość Tibili Adam
Nie potrafisz się opanować? Spróbuj powiedzieć coś bez przeklinania...

Gość Tibili Adam
a idź w chooy yebany panie polonisto :o

Gość Tibili Adam
No ja tylko próbowałem walczyć o swoje! Nawet jej nie przywaliłem porządnie, tylko tak delikatnie, nawet ślad żaden nie został...

Gość co ze mna
POTRAFIE NIE PRZEKLINAC ALE JAK WIDZE ZE KTOS POTRAFI UDERZYC SWOJA ZONE DLATEGO ZE SIE SPÓZNIŁA TO JEST NIENORMALNE I PISZESZ ZE CHCESZ ZEBY WRÓCIŁA BO REKA CIE BOLI OD WALENIA KONIA TO ALBO CI NA NIEJ NIE ZALEZY ALBO JESTES PUSTY.SORRY

Gość Tibili Adam
Czepiacie się pierdół, wszyscy i tak wiedzą o co chodzi więc dajcie sobie spokój.

Gość Tibili Adam
Weź pisz normalnie a nie capsem...

Gość i wodorosty
'nie potrafisz sie opanowac?" a ty polmozgu potrafisz sie opanowac? cokolwiek to jest, prowo czy gorzkie zale przyglupiego mezulka - dnoooooooooo

Gość co ze mna
BICIE KOBIIETY TO DLA CIEBIE PIERDOŁY? ZAJEZDZA MI TO PROWOKACJA

Gość
lecz sie prowokatorze

Rzeczywiście zrobiłeś straszny błąd, żeniąc się z nią. Taka partia, jak ty -przystojny qrwiasz z odciskami na dłoniach, lubiący przyłożyć wybrance. Takiego to ze świecą szukać.

Gość dfhfghf
oboje jestescie siebie warci :) wiec jak najszybciej sie ze soba schodzcie aby frajerów jak najmniej wolnych było...

Gość co ze mna
HEHE PANTERKA W KROPKE:) BRAWO:)

A tak na poważnie to, jeśli to nie jest prowokacja, masz przerąbane. Lepiej zacznij organizować nowe lokum (prawo jest po stronie ciężarnych) i opytywać się, jak to wygląda z procedurą rozwodową. Jak ją raz uderzyłeś, to to się powtórzy, to nie są gołe słowa, ale statystyki, a żadna kobieta nie chce być maltretowana ( a ciężarna kobieta- to woła o pomstę do nieba). Ona też tak teraz zapewne mysli. A to, że ślub był strasznym błędem- ona też pewnie zakłada teraz podobny topik.

Gość Tibili Adam
Z tymi pierdołami to chodzi mi o temat. Przecież wszyscy wiedzą o co chodzi, więc dajcie spokój. Popełniam błędy, jak każdy, nie wiem czemu nikt z was nie chce mi pomóc? Tylko osądzać potraficie... Jestem przystojny, to fakt, ale ona do brzydkich też nie należy, więc pasujemy do siebie.

Gość wichłacz
to są koszty jebanka

Gość Tibili Adam
Żaden damski bokser, tylko ją spoliczkowałem :o Przecież nie ma żadnych siniaków ani połamanych kończyn :o A dlaczego prawo stoi po jej stronie? To ja płaciłem za większość rzeczy w mieszkaniu, ja zarabiam więcej, więc dlaczego niby ona ma to wszystko teraz dostać? Jak ją przekonać żeby nie ciągała mnie posądach?

Gość
to po kij sie zalisz? zero skruchy :/ lecz sie i tyle... 3 godziny na spotkenia z kolezanka toi tak nie duzo, a nikt nie zasluguje na bicie jak ci tak zle w tym zwiazku to go skoncz i wroc do panienek na jedna noc jak ci dobrze to nie jecz