Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tibili Adam

Zdecydowałem się na poslubienie żony. To strasznie błąd był.

Polecane posty

Gość co ze mna
WIEM WIDZIAŁAM TEN BŁAD. A TY SIE ZASTANÓW NAD SOBA ZALEZY CI WOGÓLE? POKAZ JEJ TO!!! NARAZIE POKAZAŁES ZE JESTES WREDNYM CHAMEM!!!

Gość Serafia
Pewnie sie z nia ozeniles zeby miec darmowy seks.Ale jak juz jest w ciazy to trzeba szybko sie rozwiesc .

Gość Tibili Adam
Nie chcę się wykręcać, przecież czasu i tak już nie cofnę :o

Gość co ze mna
ALE MOZESZ JEJ POKAZAC ZE ZROBIŁES BŁAD I ZE CI ZALEZY OCZYWISCIE JESLI TO PRAWDA

Gość Serafia
Jemu zalezy tylko na jej tyłku.

Gość pannazuzannaaaa
ciekawi mnie jeszcze kiedy ona się wyniosła i kiedy się przestraszy leś, pewnie jak sie okazało że faktycznie będzie rozwód, a nie martwiłeś się jak ona wyszła z domu po tym zdarzeniu

Gość pannazuzannaaaa
wiesz co, ja wam nie daję szans na bycie razem nawet jak się pogodzicie bo ten związek nie jest oparty na prawdziwym uczuciu :(

Gość Tibili Adam
Jak wyszła to wiedziałem, że będzie u matki :o Nie rozmawialiśmy o rozwodzie, nie wiem kto z was sobie wymyślił ten rozwód...

Gość pannazuzannaaaa
ty wspomniałeś o sądach

Gość pannazuzannaaaa
nie wiem ile jesteście razem, nie wiem jak rozwiązujecie problemy, nic o niej nie wiem, jeśli ci zależy nie dopuszczaj do takich sytuacji więcej, kup wielki bukiet róż i na kolanach przepraszaj i błagaj o wybaczenie!!! Uderzyłeś kobietę w ciąży i to własną żone, mi się to nie mieści w głowie. Jeśli ci zależy zrobisz wszystko żeby ją odzyskać

Gość Tibili Adam
Wy zaczeliście, przestraszyłem się że naprawdę coś takiego zrobi. Ale jakby naprawdę chciała isc do sądu to by mi powiedziała chyba o tym...

Gość co ze mna
A CZEGO SIE BOISZ? ZE CIE Z MIESZKANIA OSKUBIE? TYLKO NA TYM CI ZALEZY? TAK PISAŁES...

Gość pannazuzannaaaa
znikam dziecko chce bajkę bądź facetem z klasą i z jajami, a nie tylko z jajami, dumę schowaj w kieszeń i jedź do niej

Gość Tibili Adam
Dobra, czas zakończyć tę zabawę :) Nikogo nie pobiłam, nawet nie ja założyłam ten temat, tylko podszyłam się pod założyciela topiku. Fajnie się z wami gadało, ale już nie chce mi się tu siedzieć. Mam nadzieję, że temat był tylko prowokacją :) pozdro dla wszystkich