Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głupie BABY

PO CO wy tu pokazujecie swoje sukienki?!!!!

Polecane posty

Gość Głupie BABY

PO CO wy tu pokazujecie swoje sukienki?!!!! Gustów jest mniej wiecej tyle ilu ludzi na forum! Czy Wy jesteście jakieś masohistki?! Każda umieszcza tu swoją kieckę z nadzieją, ze WSZYSCY się zachwycą. NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI. A już na pewno zawsze znajdzie się jakaś MAŁPA która kiecę w mało subtelny sposób "zjedzie" po prostu (jadąc jednocześnie po samej zainteresowanej kiecą) dodając oczywiście grzecznie na końcu, sakramentalne już tu na Forum: "ale o gustach sie nie dyskutuje, jak Ci sie podoba to w niej idź".Zaznaczam, iż owa w/w MAŁPA absolutnie prokursorem mody nie jest i równiez kieruje sie własnym gustem. A rżnie znawcę jakby wytyczała trendy w modzie! Swojej sukni oczywiście nie pokaże, bo boi sie trafić na identyczną jak ONA MAŁPE. Jak jesteście takie mądre, to zróbcie zamiast argumentów typu "beza", "koszula nocna" bitwę na kiecki i w odpowiedzi (zwłaszcza przy tych negatywnych) obrazujcie to linkami ze swoimi kiecami. Wredne cholery....

To jest akurat racja. dlatego ja swojej nigdy tu nie pokaże.:P A jak ktoś pokazuje swoją no to sorry ale sam się prosi o dobre lub właśnie złe komentarze. To jest forum na ktorym można sie wypowiadać zupełnie anonimowo. Czasem można nawet napisać coś nieprzyjemnego, bo akurat ma sie zły dzień i trzeba jakos rozładować emocje. czyż nie?

Gość Dokładnie się zgadzam
sa takie co tu leczą swoje frustracje, albo zarozumiałe z charakteru już wredne baby i taka niczego milego nie napisze, bo ma tylko jad w sobie. Dla tych, którzy żyją w niewiedzy BARDZO WAŻNA INFORMACJA: opinię odmienną od zaunteresowanej też można wyrazić gzecznie.

Gość no faktycznie
trudno sie nie zgodzić

Gość no nareszcie
zdrowe podejście , przecież nawet najpięknieszą suknie mogą obrzydzić znawczynie , ekspertki

Czasem dziewczyny chcą sie przekonać, ze ich suknia zachwyci absolutnie wszystkich (no bo przecież taka jest piekna!). A guzik, nie da sie tak. Nawet jesli coś jest ładne na Kaśce to na Baśce juz inaczej sie prezentuje- a real foto to rzadkosc na forum (i temu sie nie dziwie- być zjechanym za suknię, a za suknie i figurę to jest różnica). Czasem krytyczne uwagi moga uchronić przed nietrafionym zakupem, ale wklejania zdjeć PO ZAKUPIE nie rozumiem- chyba, ze ktoś chce sobie obrzydzić kreację

Gość Hrabia BaryKent
Ruda22, ale tu nie chodzi raczej o to, że ktoś suknię czy suknię na danej figurze skrytykuje. Tylko JAK to robi. Co innego odradzić, a co innego wręcz opieprzyć. Ja się zgadzam, że dziewczyny są tu w większości obrzydliwe w negatywnych komentarzach. Autorka ma świętą rację.

Gość groszeczek
zgadzam sie,ale nie chodzi tu tylko o suknie glupie baby jada nawet po tym gdzie kto robi wesele,sale bee,restauracja bee,remiza bee..na orkiestre bo jeden chce miec klasyke drugi disco polo jeszcze ktos tam co innego,kamerzysta,fotograf wszyscy zdjecia okropne itp.bee.to niech pokaza swoje fotki slubne czy film to tez sie wypowiemy:P buty slubne tez bee..garniak mlodego tez:( moral z tego taki lepiej nie wklejac zdjec bo zaraz zostana zjechane..:(

Gość Hrabia BaryKent
Groszku - mam nadzieję, że autorka tematu który skopiowałam poniżej sie nie obrazi, ale masz dużo racji i to co skopiowałam świetnie odzwierciedla Twoje słowa: "Jakikolwiek temat by sie nie pojawił, to zawsze ktos kogoś w nim zjedzie. Spie**alam z tego forum, bo tu łeb tylko może rozboleć od tych wszystkich wrednych napuszonych przemądrzeałych kretynek. Myślalam, że tu można znaleźć pomoc i krztyne zrozumienia skoro jesteśmy w tej samej sytuacji, ale takich dziewczyn jest tu niewiele. Albo wyśmieją za sukienkę, albo wyszydzą pierścionek zaręczynowy (bo za TANI!!!! nie daj Boże srebrny), albo skrytykują muzykę, czy taniec. I to tak, zeby autor "osrał sie po gumki"! Z Bogiem pie**olnięte Dody. Niech Wam te diamenty wielkości pięści z tych pierścionków powypadają. Wszystkim pozostałym pięknego ślubu i udanego wesela." Bardzo mi sie to poodbało!

Gość groszeczek
Swiete slowa!

A bo ludzie już tacy są, że lubią się uzewnętrzniać, dlatego istneiją fora, fotka.pl, blogi i nasza klasa:-D parę osób pochwali, parę innych zjedzie równo, ale niektórzy się tym nie przejmują:) dla większości kobiet wybór sukni to najwazniejsza sprawa, przynajmniej w dotychczasowym, 20-paro letnim życiu;)

Gość ta akurat
pokaż mi jeden wpis na NK, gdzie ktoś kogos zjechał! tam nikt nie jest anonimowy i wszyscy tak słodzą, że zrzygac sie można! tu sobie folgują bo anonimowośćich "uskrzydla"...

Oj, widuje się takie wpisy, najczęściej ich autorami są \"konta usunięte\". Dopóki dana osoba się nie zorientuje i nie usunie, każdy jest w stanie to przeczytać:-P

Gość ta akurat
ale na pewno nie przebija tych tutaj nawet w połowie

jakbym ja się tak wszystkim przejmowała,co można wyczytac na kafe, osiwiałabym przed 30 ką. Trezba patrzeć na to z przymrużeniem oka, i olać to:-D

Gość oj tak tak
z przymrużeniem oka można patrzeć na to jak ktoś żartuje ale nie jak jedzie jak po burej suce za przeproszeniem.

Gość poszukuję sukni
nie można sie sugerować tylko czyjąś opinią , przekonałam się na własnym doświadczeniu, sukienka która wygląda w internecie fatalnie , po przymierzeniu okazuje się być cudowna ,świetnie się w niej czujesz i o to chodzi , niektóre sukienki ładniej na nas leża niż na modelkach , bo jeżeli dobieramy model odpowiedni do naszego temperamentu, sposobu bycia, ubierania się , to dajemy tej sukni duszę i wtedy jest to : coś "

Gość no nie wytrzymam no
very funny ;D

Gość drgsergwerg
bo to same królewny sa a potem ryk, ze się komus nie podoba i że zjechał.

Gość żeby zobaczyć czy moja jest
żeby zobaczyć, że moja jest ładniejsza :)