Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaz3letnimstazem

jak do Niego dotrzec???

Polecane posty

Gość zonaz3letnimstazem

jestem mezatka od 3 lat niedawno cos sie zmienilo mamy prawie 2 letniego synka kochamy go ponad zycie, maz jest wychowany w biednej rodzinie byl 2 z 3 braci (oboje zonaci jeden 3 dzieci drugi w trakcie rozwodu) ten co ma dzieci zyja z kuroniowki zyje na kredytach jego matka pomaga im w wychowaniu jego zona nie pracuje tylko dorywczo moj maz dzis pozyczyl mu samochod i zrobil zakupy dla jego dzieci, a nasza sytuacja ja na wychowawczym bezplatnym mamy mieszkanie na kredyt maz niedawno pracuje zarabia ok 1200zl na nas troje a jego rodzina ciagle oczekuje pomocy jakiekolowiek rozmowy nie skutkuja bo potem sie klocimy i jest gorzej i sypia sie teksty skonczylas juz? oszczedzam na czym sie da nie kupuje nic dla siebie ubieramy sie w lumpeksach jedzenie kupuje na promoacjach a on im ciagle pomaga jego rodzice tez nie pracuja tylko maja rente czy do koca zycia tak bedzie czasem mysle ze jestem dla niego tylko matka jego syna a nie zona ktora kocha i rozmawia w naszym zwiazku nie ma milosci ani czulosci czy to juz koniec i laczy nas tylko dziecko?

Gość zonaz3letnimstazem
preferuje frizlowski model rodziny

Gość edene
zonaz3letnimstazem-masz idiote za neza(za przeproszeniem)nierobom i dzieciorobom pomaga.