Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on100000000000000

WLASNIE SIE ZAKOCHALEM

Polecane posty

Gość on100000000000000

wlasnie sie zakochalem!!w dziewczynie z nk!!jedno spojrzenie i!!!!!!!

Gość specjalnie weszlam tu zeby
aż taka piekna? od razu widac że takim ludziom jak ty zalezy tylko na wygladzie zewnetrznym ; // kondolencje i zyczenia ..

Gość uuuuuuuhjmkl
ooo :D moze to własnie o mnie chodzi haha ;)) żarcik.. opisz nam ją;) kolor włosow,sylwetke,styl ... ;)) z czystej ciekawości

Gość on100000000000000
słodka:) i ma to0 cos widac po oczkach:) a zdjecia ma tylko twarzy a nie ciala i jest cudna:)) ma sliczne wloski i oczka i nosek i -0policzki i chcialbym ją calowac i piescic ją i trzymac ją w ramionkach!! Jezuu:)))i dziekuje za kondolencje :)

Gość on100000000000000
ma czarne wloskii dlugiee:) brazowe oczka!!!!!!:)) ma na sobie tylko lekki makijaz momentami czasem troszke wiecej ale tak to widac ze nie jest jakas barbi albo jakas tapeciarą fuj:// ma sliczny usmiech :))))))))) !!! i sliczne usteczka:)))

Gość jakskjaksja
a jak ja poznales???jak trafiles na jej konto???

Gość on100000000000000
zupełnie przypadkiem!!:) ogladalem zdjecia dziewczyn z Tarnowa i ona tam bylaaaaa ahhhhhh!!!!!!!!!!!!! a pozniej odwiedzila moj profil!!tylko ze boje sie do niej napisac:/:/ bo moze mnie olac albo cos...

Gość on100000000000000
zupełnie przypadkiem!!:) ogladalem zdjecia dziewczyn z Tarnowa i ona tam bylaaaaa ahhhhhh!!!!!!!!!!!!! a pozniej odwiedzila moj profil!!tylko ze boje sie do niej napisac:/:/ bo moze mnie olac albo cos...