Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

5 10 15

Jak go zaprosic??

Polecane posty

Jak mam zaprosic kolege na spacer?? Mam z nim bardzo dobry kontakt,piszemy na gg,rozmawiamy w szkole. Ostatnio mnie zaprosił na impreze ,ale nie dałam rady isc:( chyba przepasciłam szanse zeby sie do niego zblizyc i spedzic troche czasu..... Sama nie wiem jaki mam do niego stosunek, napewno jest super kumplem.ale czy cos wiecej to sama nie wiem.Nie wiem czy bym chciała,dlatego pomyslałam ze go zaprosze na spacer,zeby spotkac sie na neutralnym gruncie,a nie tylko w szkole .Tez nie wiem jaki on ma stosunek do mnie, jest miły dla mnie. Ostatnio mam wrazenie ze cos do mnie,ze mu sie podobam.....ale boje sie ze to ja zle odbieram,ze wyolbrzymiam. Sama nie wiem.Noi nie wiem jak go zaprosic. Wysłac eska hej co tam u Ciebie?? Jak mija weekendzik?? Co teraz ciekawego porabiasz?? Kurde no nie wiem .No chyba ze poczekam na jego kork.A wy co mi doradzacie??:)

Nie czekaj na jego krok bo to do niczego nie prowadzi, normalnie możesz mu napisac czy się chce spotkac albo w ogóle zawitac u jego drzwi. :) Powodzenia

no w sumie zycie jest jedno i musze spróbowac. zeby potem nie załowac , ze czegos nie zrobiłam:) Nie dziekuje zeby nie zapeszyc;)

Właśnie lepiej załowac że (tfu tfu) odmówił niż załowac iż się nie spytało. :)