Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upadła anielica

Walka o faceta w nieudanym związku

Polecane posty

Gość Upadła anielica

Mam do Was pytanie. Czy są wśród Was kobiety, które walczyły o zajętego faceta, nie poddawały się, pomimo to, iż miał dziewczynę. Czy fakt, że w takim związku się nie układa, jest dla Was zielonym światłem, żeby się wziąć za tego faceta? Czy walkę o zajętego uznajecie za niemoralną? A może są wśród Was takie, które odbiły faceta innej?

Gość ddddddddddddddddddddd
Jesteście dziwkami a u dziwek wszystkie chwyty dozwolone przecież.

Gość ja odbiłam niby
No i po pół roku do niej wrócił, a ze mnie się teraz śmieją. Mam za swoje, glpia byłam że się w to pakowałam. To prawda, że swojego szczęścia na cudzym nieszczęściu się nie zbuduje.

Gość Ja nie walcze bo boje sie ze
skoro nie ma dosc jaj zeby od niej odejsc, nie bedzie mial dosc jaj, zeby ze mna szczerze gadac. Kiedys zwiazalam sie z takim w nieudanym zwiazku... jego dziewczyna myslala, ze byl udnay :( potem dowiedziala sie o mnie. Myslalam, ze ona jest zla, tlamsi go, szantazuje, nie sluchalam, co ma do powiedzenia... potem okazalo sie ze jego wszystkie zwiazki byly "nieudane" i konczyly sie w identyczny sposob, a ona probowala mnie ostrzec. Ja zas balam sie ze chce mi zabrac szczescie... szczerze odradzam. Nie walczy sie o kogos, kto obiecal przynaleznosc komus innemu. Ta osoba ma sama podjac decyzje i ZADZIALAC.

Gość wasrtygd
dla mnie to jest nie moralne.nigdy bym nie podrywała zajętego faceta. i co z tego,że im się nie układa. w każdym związku są prędzej czy później jakieś kryzysy.odejdzie na chwilke do Ciebie,bo będzie mu schlebiało że ktoś sie nim interesuje a potem pewnie zatęskni za tamta i do niej wróci.

Gość taki jeden obserwator
wasrtygd - fajna z Ciebie dziewczyna!

Gość gość
ja odpuscilam bo z gupia baba nie bede walczyla o faceta... walczyc o faceta to najgorszza rzecz na swiecie zebrac o czyjes uczucia... odpuscilam niech se go bierze... jak nie zna swej wartosci bez faceta co to za kobieta nie umiejaca byc sama...?