Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sassanka10

kręci mi się w głowie

Polecane posty

Gość sassanka10

Wstałam dziś rano i tak mi słabo.Chyba ostatnio przesadzam!Chodzi mi o to,ze się odchudzam i straciłam przez ostatnie 3 miesiące 15 kg,do tego bardzo mało śpię.Tak jakos wychodzi,że kładę siępóźno a wstję wcześnie bo mam małe dziecko.Kocham się z mężem dwa razy dzinnie bo tak mnie zbiera co chwilę.Do tego obowiązki domowe (sprzątanie,gotowanie,prasowanie) a dom mamy 120m kw więc jest co robić. No i tak mi dziś słabo!Co robić?Muszę zaraz doprowadzić sie do łądu i wyszykować dziecko i idziemy palmę święcić.A jak zemdlęję bo serio czuję jakbym falowała.

Gość a spytac to nie łaska
dziwisz się jak pisałaś przed chwilą że miałaś orgazm

Gość sassanka10
No ok,ale nie czuję się źle od przed chwilką tylko od 5.30 rano.

Gość a spytac to nie łaska
no, ok myślę że jednak 15 kilo w trzy miechy to trochę za szybko i zapewne od 5 rano nic nie jadłaś

Gość trafiasz na takich facetow
wiec wez sie kobieto poloz do wyrka i niech maz dla odmiany przejmie dzis twoje obowiazki :O

Gość sassanka10
No to prawda nic nie jadłam dziś. A tabletek nie biorę żadnych.Mąż spi jeszcze bo późno z pracy wrócił.A poza tym to on sobie nie da rady z naszym brzdącem.On nawet nie potrafi zmienić mu pieluszkki. To taki układ między nami ze on zarabia a ja mam na głowie dom i dziecko.Ale chyba juz nie daję rady w tym układzie....

Gość Google mowia ze
to jakis chory uklad :O A wspolne wychowywanie dziecka? A prace domowe? Zartujesz chyba :O