Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość The Lone Wolf

Wolicie duszę towarzystwa czy może smotnika...a moze wszystko jedno?

Polecane posty

Gość The Lone Wolf

No właśnie dziewczyny czy ma znaczenie dla was to ilu znajomych ma wasz chłopak? Ja sam byłem od dziecka typem samotnika ;) Uwielbiałem rysować i całe dnie spędzałem w swoim pokoju tworząc kolejne obrazki - koledzy w tym czasie biegali za piłką, spotykali się, ale ja wolałem być sam. Czułem się wtedy bardzo wyluzowany i radosny. Nie jestem nieśmiały, nie w tym rzecz. Po prostu lubię samotność, lubię mieć siebie tylko dla siebie. Nie jestem aspołeczny, studiuje, mam 2 dobrych przyjaciol (ktorzy de facto tez mama podobne podesjcie i spotykamy sie raz na tydzien lub dwa) ale nie lubię zbyt długo wśród przebywać wśrod ludzi, ponieważ dopada mnie w pewnym sensie irytacja. Potrzebuje wolnej przestrzeni. Kiedy mam szansę wymigać się od jakiegoś spotkania w większym gronie... Często, choć nie zawsze, z tego prawa korzystam ;) ...i wydaje mi się że tylko z taką samą dziewczyną będzie mi dobrze...co o tym myślicie?

Gość tregfdh
mam to samo;)

Gość The Lone Wolf
No to piąteczka ;) albo żółwik ;) ...a tak czekam na wypowiedzi dziewczyn :)

Dla mnie to bezznaczenia, sama jestem raczej typem samotnika, wiec zbytnio hulaszczy tryb życia na dłuższą mete mi przeszkadza. Dlatego też wole takich jak ja samotników. :P

ja najbardziej na świecie kocham ŚWIĘTY SPOKÓJ :D

Gość narombane macie
pod kopula nie ma czegos takiego zelezy od innych ludzi jacy jestesmy

Gość The Lone Wolf
A jak rozumiecie pojecie "osoba rozrywkowa" ? Moze mam jakies takie cechy? Hm Hm.

rozrywkowi ludzi daja jakas tam gwarancje ze nie bedzie nudno ;) bo ile mozna siedziec w 4 czy 5 osob...cigle te same mordy...duzo znajomych = duzo mozliwosci

nie zaley wcale, zawsze miałam dużo znajomych i dużo równych imprez, spotkań - ja jednak najbardziej lubie swoje 4 ściany:)

Gość samotnik to nie znaczy
osoba nudna. samotnik ma wiele do powiedzenia, ale musi trafic na godnego siebie rozmówce.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie lubie jak mi ktos sie narzuca z towarzystwem.z drugiej strony dziwne jest to ze jak chce akurat czyjejs rady i czekam na kogos na gg to akurat nikt nie wlazi a jak chce pobyc sama to zlaza sie ludki i zawracaja na gg glowe.macie tez tak?

Gość samotnik to nie znaczy
elaudi - tzn, ze jesteś nudna - skoro nie jestes wstanie zapewnić rozrywki tylko liczysz na innych.

Gość bananek slodki
ja uwielbiam towarzystwo, ale przeszkadza mi jesi facet jest dusza towarzystwa, wole raczej normalnego, nie lubie jak facet przywiazuje zbyt duza wage do znajomych, wiaze sie to czesto z brakiem czasu dla mnie, a ja nienawidze byc sama :O

uzyj mozgu a nie uzywasz prostychschematow...na siedzenie w 4 SCIANACH samemu bedzie czas - patrz: starosc...jedni umieraja wczesniej inni pozniej

Gość samotnik = nudziarz