Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffrooggggggggg

jestem tak zdesperowana ze chwytam sie brzytwy

Polecane posty

Gość sfdghhyhyy
Nie bierz nic! Ja też musiałam walczyć z swoim promotorem, więc lipa. Ja dużo pisałam w nocy, choć mieszkałam sama, dopiero w nocy mogłam się spokojnie skupić.

Gość fffrooggggggggg
jeszcze spróbuje posiedziec.ja tez pisze głownie w nocy, wytarczy mi kilka słów motywacji, a jkos lepiej mi idzie.jak mnie ktos krytykuje i wszystko co robie , szczegolnie dla samej zasady to mi sie odechciewa i dostaje taka blokade ze szok.

Gość sfdghhyhyy
I powiem Ci jeszcze, że jak już przezwyciężyłam te kryzysy, to poszło szybko :). Najważniejsze, że masz świadomość, że musisz to zrobić, mi się z wieloma rzeczami schodzi, ale jak wiem, że musze to zrobić, to z reguły szybciej, czy później to robie.

Gość fffrooggggggggg
ja zwykle zrobie co mam zrobic jak juz mam nóz na gardle, na ostania chwilę, ale to jest bardzo stresujące i nie zawsze sie udaję. dziekuje bardzo, dobrze wiedziec ze jest takich leniuchów wiecej

Gość sfdghhyhyy
Powodzenia :). Ja się strasznie męczyłam z tą magisterką, zawsze lubiłam pisać, a tu się taka męka okazała z tym nigdy bym wcześniej nie pomyślała. Dasz radę! Ja też jestem z tych, co na ostatnią chwile.

Gość fffrooggggggggg
to znowu ja......nie daję rady, jak patrze co am do zrobienia to napawa mnie obrzydzenie dosłownie, lzy mi same lecą. wypiłam dzis wieczorem mocną kawe i postanowiłam ze musze zrobic cokolwiek, napisałm jedno zdanie, wzieło mnie na wymioty, posiedziałam chwile i wbijałam sobie do głowy ze co napisze, trzeba sie zmusic, patrzałam w monitor i łzy nosz kurwa mac i takich kilka podejsc , co jest zemna, o psycholi sie nadaje czy co????????? jestem wykonczona o niczym innym nie mysle, wkółko o tym, układam zdania w myslach planuje kiedy usiadę, ale jak przychodzi co do czego to..........