Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Ludzie są za głupi na demokrację

Polecane posty

Gość przecież była dyktatura od
2005 roku :classic_cool:

Gość teraz skooorwiele z PO rządzą

Gość teraz skooorwiele z PO rządzą
mój czrny nick to jarek_84

No mas zrację ,wszyscy moi nauczyciele z histy tak gadają , Był Piłsudski-był spokój, dobre reformy itp... Przyszła demokracja i nie ma nic:O:O:O

Gość jak najbardziej sie zgadzam

Gość hgjgh
bez religii ludzi by nie było:classic_cool:

I byś rzekł do Twego zaufanego Brutusa(Jarek_84) \"I Ty Brutusie przeciwko mnie \":classic_cool:- i było by po Tobie :P:classic_cool:

"Sash No mas zrację ,wszyscy moi nauczyciele z histy tak gadają , Był Piłsudski-był spokój, dobre reformy itp... Przyszła demokracja i nie ma nic " Przeceniasz tego typa:P.Podobno ten świr chciał zaatakować Rosję:O.A to już znaczy że jest szaleńcem:O.

Tylko ze Rosja była po rewolucji Bolszewickiej wykończona :O, Anglicy i Francuzi szperali w jej administracji, byly dwa stronnistwa Procarskie(Anglia I Fracnja,Japonia) I Bolszewicy :O, byłoby dobrze gdyby to zrobił :), juz tyle razy ześmy to omawiali na hiscie ze mi sie nie chce rozpisywać :P,Trza zaznaczyć ze gdyby On zył w '39 to by Polska mogła jako tako istnieć :O, przecież Hitler go uwielbial za jego talent itp... Nawet Wartę Honorową postawił przy jego grobie :classic_cool:

A zresztą nie przeceniam :D znam Go b. dobrze pod względm Historii,dobry czlwoiek z Niego był :)

" Sash Tylko ze Rosja była po rewolucji Bolszewickiej wykończona , Anglicy i Francuzi szperali w jej administracji, byly dwa stronnistwa Procarskie(Anglia I Fracnja,Japonia) I Bolszewicy , byłoby dobrze gdyby to zrobił , juz tyle razy ześmy to omawiali na hiscie ze mi sie nie chce rozpisywać ,Trza zaznaczyć ze gdyby On zył w '39 to by Polska mogła jako tako istnieć , przecież Hitler go uwielbial za jego talent itp... Nawet Wartę Honorową postawił przy jego grobie " Generalnie nie jestem przekonany o jego talencie:P.A tym bardziej o tym że był sympatyczny:P.Uważam że Maxiu Robespierre był niezły tylko zrobił kilka błędów:O.