Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkel81

Co mam zrobic aby dziewczyna sie ode mnie odczepila?

Polecane posty

Gość Majkel81

Spotkalismy sie kilkanascie razy, nie poczulem iskry wiec jej powiedzialem szczerze, ze nie widze nas razem .Nie oszukalem, nie zaciagnalem do lozka, szanowalem ja a ona teraz wydzwania do mnie mimo ze minal miesiac od tej rozmowy. Niby wpada na mnie w miejscach publicznych. jak nie chodzla do kosciola to teraz zawsze jest na mszy o 16 kiedy ja jestem. Poszedlem na 11 to ona tez byla.

Gość starszne oja
to moze szpieg ona jest? ; /

Gość zmień nr telefonu
a jak nadal będzie natrętna to powiedz jej o tym, że nie ma co robić sobie nadziei

Gość Majkel81
Bardzo ladna i bardzo madra no ale nie zaiskrzylo

Gość młodaa żonkaa
powiedz że jesteś gejem jednak ;)

Gość Majkel81
Nie zmienie numeru bo jakis czas temu zmienialem i nie bede podawal 50 znajomym znowu

Gość Majkel81
a tak powaznie?

Gość Majkel81
no lekcewaze a ona mi caly czas pisze ze teskni

Gość Majkel81
nie myslalem ze tak sie bedzie zachowywala

to jej odpisz, ze Ty tęsknisz za dniem w którym przestanie do Ciebie się oddzywać i niby przypadkiem Cię spotykac.

Gość a.n.
może postaraj się o to, żeby ktoś inny jej wytłumaczył, że to nie ma sensu, np.jej przyjaciółka, skoro Twoje wytłumaczenie do niej nie dociera.współczuję jednak, sama takie natrętne koleżanki mam :P

Gość Majkel81
Nie odpisuje juz jej ale ona mi dzisiaj zapropoowala spotkanie

porozmaiwj z nią szczerze , ze nie warto zeby czas marnowala na ciebie , skoro jej ie chcesz..

Gość Majkel81
popisze i da sobie spokoj w koncu

Gość dla niemca wszystko
no wlasnie - a co zrobic jesli mezczyzna interesuje sie kobieta mimo ze ta CIAGLE!!! powtarza mu ze nie jest w jej typie!!!???

to nie zgadzaj się na nie, powiedz że tą znajomosć uważasz za zakończoną. jak sie z nia spotkasz zrobi sobie nadzieje, pomysli ze skoro zgodziles sie na spotkanie to ma jakas szanse abys wrocil do niej.

Gość Majkel81
Na poczatku zachowala sie ok, podziekowala za wszystko i mielismy pozostac w kontakcie. Odezwalem sie i zapytalem co slychac po 2 tyg i zaczelo sie

musisz dać jej powiedzieć, że nie chcesz sie z nia widywać, no cóz. A na drugi raz jak kończysz znajomość to kończ.

Gość dla niemca wszystko
no wlasnie - tak juz jest z takimi osobami. Nawet jesli poswiecasz im czas to juz maja wyobrazenie ze odwzajemniasz zainteresowanie. Jesli piszesz do nich byle co - to tez sie ciesza bo wydaje im sie - ze moze jednak ... Noz widelec. Podkreslam - jesli jest zainteresowanie jednostronne to nie ma to racji bytu. Niezaleznie od tytulow i stanu konta. Jak sie robi ta sliczna lapke :) ?

Gość dla niemca wszystko
deko dziekuje do majlkela81 nie wolno odpisywac, odbierac telefonow, zagadaywac - takie osoby tworza sobie bujne wyobrazenie odwzajemnienia zainteresowania. Jej myslenie przedstawia sie w nastepujacy sposob : odpisuje na emaile, pisze jakiekolwiek emaile, pisze cokolwiek w emailach - bez skladu i sensu jej dalsze myslenie - Jednak podobam sie mu! Znaczy to ze jest mna zainteresowany! Nic bardziej mylnego. Prawdopodobnie odpisujesz jej bo nudzie sie tobie lub cokolwiek. Moja rada - smutne ale sprawdzone - ignorancja. milego pieknego popoludnia :)

NIC :) myślę, że nic nie jeteś w stanie zrobisz, i co byś nie robił i tak będzie źle :) jedyne, co możesz zrobić, to się do niej przekonać;) no sorry, wolałbyś być po drugiej stronie? tzn. przeżywać te bóle odrzuconego...? więc, nie marudź, ona ma gorzej :)

Gość emilamila
Moze spotkaj sie z nia i powiedz, ze niczego do niej nie czujesz i na pewno nie poczujesz i skoro nie potrafi zaakceptowac Waszej relacji czysto kolezenskiej, to nie bedziesz juz nigdy wiecej inicjowal kontaktu. Pewnie ma dziewczyna nadzieje, ze wrocisz... A co jesli zerwal ze mna facet po 3 latach i po 3 miesiacach od rozstania proponuje spotkanie, pisze, ze zle mu beze mnie, ze lepiej bylo mu kiedy bylismy razem itd.? Chce sie z nim spotkac, caly czas go kocham i tesknie, ale on twierdzi, ze podjal taka, a nie inna decyzje mimo, ze teraz zle mu beze mnie. Sami nie wiecie czego chcecie!

Gość dla niemca wszystko
wg mnie ignorancja jest jedynym slusznym rozwiazaniem w wyzej opisanym przypadku zainteresowanie jest jednostronne nie wolno zmuszac nikogo do milosci (za wszelka cene laczyc ludzi) Mialam podobna sytuacje - wmuszano mi jednego kolesia, ktory ani wizualnie ani personalnie nie zrobil na mnie wrazenia. piekna pogoda jest :)

tylko ignorancja - powiedz jej (ale nie spotykaj sie z nia), zeby się odczepiła.