Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atenine

body dla noworodka

Polecane posty

Gość atenine

co kupic dla noworodka kaftanik czy body body sa ubierane przez glowe i jakos cięzko tak takiemu malemu brac a kaftanik chyba bardziej się nadaje ale co do kaftanika spiochy i na to sweterek ???? czy nie bardzo

osobiscie uwazam kaftaniki za niepraktyczne, mialam ale nawet nigdy dziecku nie ubralam; ubieralam body, sa takie nie wkladane przez glowe, zapinane kopertowo, dla noworodka idealne; moja corcia urodzila sie w sierpniu, na poczatku zakladalam takie wlasnie kopertowe z dlugim rekawem ale z cieniutkiej bawelny, na zmiane z body wkladanym przez glowe, z krotkim rekawem, nie przypominam sobie zeby to bylo jakims problemem:)

Ja rodzę pod koniec maja i nie kupowałam żadnych kaftaników tylko body na długi i krótki rękawek. Większość bodów ma takie jakby zakładki na ramionach lub zatrzaski co nie powinni utrudniać ubierania przez główkę. Mam też kilka sztuk rozpinanych na całej długości;-)

Gość atenine
kurcze kupie chyba takie rozpinane na calej długości a co ubieradzie na nogi ??? czy wkładacie malucha z gołymi nogami do rożka

na body mozna wszystko ubierac, w zaleznosci od pogody, mozna spiochy, rampersy, spodenki co chcesz... ja akurat nie mialam tego problemu bo jak wychodzilam ze szpitala to bylo 30°, wiec dziecko mialo tylko body z krotkim rekawem i lekko przykryte bylo tetrowa pieluszka - ale to juz w celu ochrony przed sloncem:)