Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Jacka

kucharz czy spawacz?

Polecane posty

Gość Mama Jacka

Na jaki zawod sie zdecydowac? Prosze o pomoc, bo moj syn chce wybrac sposrod tych dwoch opcji. Co lepsze?

a co woli robić nich tylko taka prace wybiera co będzie lubił robić bo tylko tak sie dorobi i będzie miał zabawę

Gość Mama Jacka
Jacuś mówi, że będzie pracował w restauracji, do której przyniesie sobie spawarkę i w przerwach pomiedzy mieszaniem w garach będzie spawał jakieś przedmioty, tzw. fuchy. I w ten sposób zarobi podwójnie. Prawda że mam mądrego syna ?

Gość annanika
no jeśli spośród tych 2 to kucharz zdecydowanie. o ile oczywiście ma do tego chęci i talent.

Gość Kaśka_____19
jeden i drugi to robol - ja bym nigdy tekiego nie chciałą!!!

Gość piosenkopisarz
bo ja wiem , chyab wybrałbym kucharza , chociaż z zarobkami bywa róznie, czasem nei ciekawei

Gość kucharz no i jeszcze sobie zje
w pracy;)

Gość Mama Jacka
Dziekuje za wszyskie podpowiedzi. Widze, ze wiekszosc jest za kucharzem. A u gory to nie ja, to podszyw. Dziekuje serdecznie . Moze jeszcze ktos sie wypowie? A czy ktos sie orientuje w zarobkach na poczatku?

zdecydowanie kucharz. kto wie, moze kiedys zostanie szefem kuchni jakiejs swietnej restauracji? to jest bardzo szanowany zawod, moze duzo osiagnac w kraju jak i za granica. oczywiscie, zarobkowo moze nie byc rozowo na samym poczatku, ale jak juz nabierze doswiadczenia, to moze dobrze sie ustawic. a ze spawaczem - szkoda zdrowia.

Gość malinuska
oj to chyba zależny od niego :) no ale chyba to spawaczy teraz bardziej potrzebują :) i tak szybciej znajdzie pracę :)

Gość Mama Jacka
No wlasnie, a jak z praca i placa? Czy ktos sie orientuje? Jestem wdzieczna za kazda informacje.

Gość Mama Jacka
juz wiem co mu zaproponuje niech zostanie kucharzem w fabryce ,bedzie kucharzył i czu zapach spoiwa...

Gość Mama Jacka
Podszyw wyzej