Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbirek102

mały problem z dziewczyna...

Polecane posty

Gość zbirek102

witam, mojej dziewczynie spóżniał sie okres.... nie miała go 2 tyg, zawsze kochaliśmy sie z zabezpieczeniem, sądziłem ze to przez stres, pierw egzamin na prawo jazdy( bardzo to przeżywała bo faworyzuje z siostrami) źle sie czuła bolał ja brzuch, okres sie pojawił po 2 tygodniach, przez ten czas psuło sie miedzy nami, w sumie to juz dawo sie psuło niestety... gdy pojawił się jej okres w piątek widziałem jej radość nie ukrywam ze ja tez sie ucieszyłem, w weekend nastąpiła sprzeczka... z tego wszystkiego kazde z nas powiedziało zbyt dużo słów... i chyba sie oddaliliśmy... stwierdziła ze nie moze dalej ze mna żyć... powiedziałem ze ma chyba racje... a potem chciała wszystko naprawić, słow nie da sie cofnąć :( rano mi napisała ze okres miała tylko dzień, ze chciała niby zemą porozmawiać o tym.... podobno boli ją brzuch i wymiotuje.... nie wiem co jest prawdą, możliwe żeby był okres tylko przez dzien... dziękuje za pomoc...

Gość kill bill
MOZLIWE.JESLI CI ZALEZY I KOCHASZ JA TO POGADAJ Z NIA

Myslę, że ona jest w ciąży. W ciąży często występuje okres, zwłaszcza, że u niej trwał tylko jeden dzień. Porozmawiaj z nią koniecznie.

Gość zbirek102
wczesniej miała normalne objawy jak to przed okresem ale go nie było.... brzuch, ból piersi...

Gość kill bill
NA MOJE OKO TO JEST CIAZA

Gość tak wiec
a na moje oko 1-test 2-ginekolog

Gość zbirek102
a nie rozważacie możliwości ze Ona może po prostu w ten sposób chce mnie zdołować... pogrążyć.... nie chce zemną rozmawiać, już pare razy odemnie odchodziła....

Gość gty
ja pierdziele dzieci!!! kup test jedz do niej i karz zrobić i tyle!

Gość nobodys listening
Po pierwsze - co ona robi z siostrami? Faworyzuje? Jak to ma się do stresu egzaminacyjnego? Po drugie - marsz do niej, pogadać, wyczujesz czy kręci czy nie, umówić do lekarza iść z nią, zrobić test.

Gość hehehehee
chyba miało być, że rywalizuje, nie ma to jak nie znać najprostszych słów w swoim ojczystym języku ;)