Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasfasfasfasfasfasf

NIENAWIDZĘ mojej szerokiej twarzy

Polecane posty

... jak mi się podobają dziewczyny z owalnymi i pociągłymi buziami, a ja? mam strasznie okrągłą twarz, jak Azjatka okropną, jeszcze jak się śmieję to jest jeszcze szersza... mam już dość, jej i moich kompleksów

Gość .słoneczko.
ja mam kwadratowa:(

Gość lilimanka
no to witaj w klubie, możemy przybyć sobie 5. Mam ten sam problem!

Gość lilimanka
kwadratowa jescze ujdzie bo jest fajnie zarysowana. a okrągła, jak jakiś buldog...

ważę 52 kg, jestem szcczupła, twarz to kwestia układu kości, nie mam żadnego podbródka

p.s ale mnie pocieszyłaś ;(

Cóż - nic się nie da z tym zrobić. Co najwyżej skomplikowana i kosztowna operacja plastyczna. Taniej wyjdzie polubić ją, zrobić wyszczuplającą fryzurę, malować się odpowiednio.

czasami mam ochotę zawiązać kucyk, ale jak widzę jaka moja twarz się robi duża i okrągła to zawsze rezygnuję... a znowu teraz już prawie lato a ja mam ciągle latać z włosami na twarzy? btw. jakie fryzury ? kolor włosów ma znaczenie? mam teraz bardzo ciemne (naturalne) i wydaje mi się że bardzo ta twarz się odcina od nich bo jest jasna

aa możer znacie jakieś ładne laski z okrągłą twarzą? może się pocieszę że chociaż takie istnieją

Kolor może być brązowy, blond ale ciepły, Żadne odsłanianie twarzy, raczej opadające lekko na twarz pazurki, czy inne tam cieniowanie. Wymodeluj twarz pudrami (podkładami), pamiętając że ciemny wyszczupla optycznie, a jasny uwypukla, wiec ciemniejszy na bokach twarzy i na kości policzkowe, oraz skronie, oraz odrobinę na boki brody, jaśniejszy na środek twarzy. Pamiętaj o roztarciu granic pomiędzy dwoma odcieniami.

Gość wegsgrbgbgf
ładne laski z okragła twarzą? Kate Winslet, moje pocieszenie;) sama mam okrągła, ale z tym nie mam rpoblemu, bo do mnie pasuje...ale nie podoba mi sie to, ze mam duza twarz i duza głowe (poobserwujcie kobiety - niektóre maja malutkie twarzyczki, drugie, mimo ze tez atrakyjne, maja duze)...:O

Ok, chcesz laski z płaską, okrągłą twarzą? i szeroką? Spójrz choćby na Angelinę Jolie - teraz jest wychudzona, ale kilka lat temu... A i tak piękna.

dzięki ;-)

Gość pyziatka pyziunia pucka
ze mnie tez niezla pyzia, chociaz do szpetnyh nie naleze to jednak ubolewam nad tym nienawidze zdjec, usmiechac sie, z taka facjata to trzeba sie pilnowac....na kazdym kroku, wiem ze ladnie wygladalam po kilku wizytach na solarze, wiem tez ze przy takiej japce nie mozna byc ulizana lub miec wlosy przyklejona do twarzy, ja ostatnio przedluzylam sobie wlosy i odkrylam ze swietnie i szcuplej wygladam w pokreconych prostownica wlosach i lekkiej grzywce na bok a wszystko to uniesione supio i do tego dobry brazujacy puder na policzki i oczy zawsze pomalowane tuszem dolne tez wtedy to jakos sie tak nie rzuca, eh

właśnie ja też mam dużą twarz, a podobają mi się te wszystkie dziewczyny z drobniutkimi buziami, ew dużymi i owalnymi najgorsze jest to że podobno jestem ładna, ale ja tego za cholerę nie widzę. p.s. kiedyś dałam zdjęcie swojej twarzy do analizy przez taką stronę internetową do jakiej gwaizy jesteś podobna czy coś... i pierwsze 10 wyników wyszły mi jakieś azjatki, na innych zdjęciach było podobnie... a azjatki też mają okrągłą twarz, ale u nich idzie się przyzwyczaić..

hahah dobre ja tez zazdroszcze kobietom o szlachetnych rysach, ja sie czuje przez pyzy tak dziecinnie, kobiety z takimi rysami szczuplutkie z widocznymi kosciami policzkowymi sa takie kobiece, takie prawdziwe, wiekszosc fryzur im pasuje, sa takie drobne przy swoich mezczyznach a ja ze swoja nie moge jadac w metrze widze swoje odbicie w szybie i porownuje je np z obok siedzacym facetem, nie ma na to rady mozna by bylo troche schudnac, to napewno cos da ale tak wielkiej zmiany nie bedzie...taki juz nasz los...trzeba tylko wyciagac teraz z tego jak najwiecej pozytywow

do pyzy.. ;) kiedyś też pokręciłam włosy lekko prostownicą i z grzywką i fakt- im większa objętość włosów tym lepiej wyglądam... tyle że na codzień średnio mi pasuje- jestem w ostatniej klasie liceum, może po, ale nigdy jakoś specjalnie nie przejmowłam się wyglądaem i wydaje mi się że głupio mogę zacząć wyglądać jeśli zaczne "kręcić" a rezczej podfalowywać włosy do szkoły- wiem głupie.. ale wyskoczyłabym z tym jak filip z konopii a nie chcę sie wybijać zresztą to pokazało by że mam jakieś kompleksy, a gram twardą ;p

to jest cos takiego jak sie kreci wstazeczki, bylam ostatnio u fryzjera i mi pokazala. bardzo latwo zreszta i super tyo wyglada, bierzesz bardzo cieniutki pasemka i zaciskasz prostownica a pote tylko przeciagasz, nie umiem tego wytlumaczyc ale gdzies na necie tez jest filmik nawet fajnie wygladaja proste wloski i na nich tylko odrobinke loczkow super bardzo kobieco efekt murowany

Gość Melomanka mała
Pomyśl, że inni mają gorzej- ja nie cierpie swojej małej, szczupłej (aż za bardzo) twarzy, wszystko bym dała żeby była okrągła :(.

jeszcze co do facetów- spotykałam się keidyś z przystojnym facetem ale miał raczej drobną buzię i wyraźne kości policzkowe (+blond fryzura na emosa) jak się przy nim głupio czułam, szczególnie że wydawało mi się że moj twarz była większa od jego ;/ ale głupio mi było porównywać więc nie wiem jestem ciekawa czy on też na to zwrócił uwagę p.s. wiem żę jestem głupia

no costy to by pokazalo ze jestes zmienna i pomyslowa ja osobiscie grzywki nie krece tylko robie jak najwiekszy przedzialek i taka gruba puszysta grzywe zarzucam na bok i do tego takie fale fajnie to wyglada ogolnie korone glowy mam prosta bo tez nie wyobrazam sobie miec od czubka lokow do tej mody heh

No to chyba da się to zrobić tylko cienką prostownicą. Ale pamiętajcie że burza loków niestety może wywołać wrażenie wielkiej głowy, a co za tym idzie pyzatej twarzy. Aaasfasfasfasfasfasf - jesteś jeszcze młodziutka, Twoja twarz się zmienia, więc być może z parę lat będziesz miała mniej pyzatą buzię. Poza tym taki kształt dodaje młodości i świeżości - spójrz na wychudzone twarze kobiet - wyglądają o wiele starzej niż mają w metryce.

to tez wlasnie sa to tylko fale takie bardzo kobiece i jak juz napisalam korona glowy jest prosta i wolna od lokow czy tam fal, i gesta grzywa na bok naprawde i jak sa uniesione od czubka glowy to twarz sie wydaje szczuplejsza, laseczki wszystko sie da zrobic, ale fakt prostownica ktora ma w szerokosci z 5 centymetrow tak tego nie zrobi ja mam taka ok 3 cm i jest ok

Swoją drogą szlag by mnie trafił jakbym miała codziennie rano robić sobie fale, loki czy inne prostowanie :) Nie mam małej twarzy, ale mam wystające kości policzkowe, a jak chudnę (a zdarza mi się to często) zapadają mi się policzki, no i co? I mam to już gdzieś. Moja rada - znaleźć coś w twarzy co się podoba i polubić to, podkreślać.

to wszystko wynika z tego jakie trendy narzucaja media, zawsze modelki maja kosci policzkowe a w brazyliskich telenowelach to juz nie wspomne, wiem ze wyglad nie jest najwazniejszy ale nie oszukujmy sie ze wplywa na nasze poczucie i humor porazajaco, ja jak sie czuje sexi i ladnie wtedy jestem bardziej wydajna pracownica jestem bardziej towarzyska, pewna siebie,faceci si eza mna ogladaja a jak czuje sie fatalnie to chodze przygarbiona jak ta szara mycha z twarza smutna...to i wtedy nikt sier mna nie interesuje, tak jak juz mowie sa wazniejsze sprawy na swiecie, nic to sie nie rowna np do smierci bliskiej osoby lub powaznych problemow ekonomicznych ale skoro taki temat,

Gość ciemne kolory włosów trochę
optycznie wyszczuplają pyzatą twarz,niech włosy zachodzą na policzki,jakieś pazurki itp.Poza tym odpowiednim makijażem też można optycznie wyszczupić buzię.Polecam też długie,zwisajace kolczyki,natomiastt duże koła sprawiają,ze wygląda pyzato.

Właśnie o tym mówię - polubić siebie, zauważyć w sobie atrakcyjną osobę, fajne cechy. Nie przywiązywać szalonej wagi to malutkich wad, po co zaprzątać sobie nimi głowę i deprymować tym?

ja myje glowe co 3 dni takie fale sie caly czas trzymaja bynajmniej na moich klakach, bardziiej jak wyprostuje to sie zaraz wyginaja po jednej nocy, a tez nikt ci nie kaze obic tego codziennie! jeju mozna sie zmieniac raz tak raz inaczej...nie ma co sie zalamywac ja jestem jzu bliska samoakceptacji, tez radze zbyt chudym troche przytyc zbyt grym troche zrzucic, dbac o siebie, schludznie wygladac moze zagladnac raz od jakiegos czasu na solarke ps nie myslic z efektem joli rutowicz.uwydatniac to co sie ma najlepsze ja np mam piekne duze oczy z dlugimi rzesami i staram sie je podkreslac..