Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

//Gosia

Mój chłopak nie akceptuje miłości francuskiej....

Polecane posty

.. w moim wykonaniu. Mam 21 lat i od pewnego czasu (ok roku) jestem ze świetnym facetem. Nasz związek jest naprawdę super. Oprócz tego że on nie pozwala się tam pieścić. Choć ja pozwalam mu ją polizać. Uważa ze to poniżające dla mnie, i szacunek mu na to nie pozwala. Ja jednak tak tego nie widzę. Poprzedniemu chłopakowi często to robiłam i oboje mieliśmy z tego wiele przyjemności. Czasem posuwaliśmy się nawet do czegoś co się określa \\\"Face fucking\\\". I było naprawdę podniecająco. Czy to normalne że jeśli facet się naprawdę zakocha to ma takie opory przed zabawami? Przecież faceci tez to bardzo lubią. Ma ktoś jeszcze taki problem?

Gość fanka malibu.
nie wie co traci głupiec.

Gość MartaaaaMartaaa
A czy to jest problem? nie to nie.jesli tak to tak

Syndrom Madonny i Ladacznicy w całej okazałości... Pewnie uważa, że oral jest brudny i wstrętny, a ty święta, wspaniała i godna szacunku... Więc będzie cię kochał, wielbił i miał z tobą dzieci, a na seks oralny pójdzie do prostytutki :P

Gość od pseudo faceta który
uważa że kobieta robiąc cokolwiek w łóżku (dobrowolnie i z przyjemnością) się nie szanuje należy spierdalać jak najdalej. Represyjny stosunek do seksualności nie wróży nic dobrego. Niech sobie koleś znajdzie jakąś jebniętą oazowiczkę która nawet brzydzi się TAM spojrzeć swoimi świętojebliwymi oczętami a tobie da spokój. Poza tym z facetem który odmawia sobie seksu oralnego musi być coś ostro nie tak. Pewnie ciebie będzei całe życie szanować a pałkę mu obrobią w agencji. To wspaniałe miejsce dla faceta który seks widzi jako coś uwłaczającego godności kobiety.

Gość od pseudo faceta który
ciekawe czy mu mówiłaś o tym że z poprzednim partnerem uprawiałaś oral i to jeszcze FF? Jeśli nie to mu powiedz, i obserwuj reakcję. Możesz się nieprzyjemnie zdziwić.

Gość święta prawda
amen

Gość gbtdfhdfhf
Ja nie moglabym byc z takim facetem! Lubie robic mojemu lodzika, podnieca mnie to i jego tez. Ty tez musisz to lubic, skoro z poprzednim uprawialas face fucking. Tez mam taka kolezanke, której facet nie chce, zeby mu robila dobrze ustami, bo to bylby brak szacunku, ale sam jej robi minetke. Ja nie potrafie tego pojac. Przeciez to nic ponizajacego, jezeli robi sie to z ukochanym... Moi poprzednicy maja racje, powiedz mu, ze ze to robilas wczesniej i zobacz jak zareaguje. A jesli nie chcesz mu tego powiedziec to powiedz, ze chcialabys to z nim zrobic, ze marzysz o tym i ze by cie to podniecilo na maksa.

Gość kalsjfniw
trza sie bylo nie zadawaz z yebanym katolem.

Według mnie ona ma dziwne poglądy na miłość oralną. Mogę wynikać one ze względów estetycznych, moralnych, religijnych, z wychowania. A moze z nim o tym po prostu porozmawiaj?

Gość l3war
Pierolenie o szopenie że to jest poniżające. Koleś robi Cie centralnie w hooja. Podejrzewam że albo gałkę robi mu jakaś inna lub faktycznie spierdoliłaś robotę.

Gość ppoooosssssssssssssss
to jest obrzydliwe i tyle, ja tez niechce zeby chłopak mi to robił, wynika to ze wzgledów estetycznych i higenicznych

Gość boje sie ale...
Jak myślicie czy można sie zarazić hiv lub czymś gorszym poprzez wsadzenie palców do pochwy lub przez minetke, moja partnerka chce takich rzeczy ale ja sie boje .

Gość ppoooosssssssssssssss
a masz ja zamiar tam grysc czy co? przeciez hiv zarazasz sie przez krew