Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hooper24

Kobiety są beznadziejne. Nie można im ufać i wierzyć.

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem oboje jesteście beznadziejni, chamscy i obleśni. Wprawdzie ona bardziej, bo to ona jest w związku, ale ty też nie jesteś biednym króliczkiem, bo dobrze wiesz co robisz i chętnie poorochasz laskę kolesia którego znasz. Ohyda.

Gość gość
To niezłe masz koleżanki, pewnie razem studiujecie zdziroznastwo, bo skądś musi się brać określenie "kobiety są..." a nie "moja koleżanka jest...".

Gość gość
Kolega kiedyś wspomniał, że jak był sam to przychodziła do niego koleżanka na seks i ta koleżanka też miała chłopaka. I mnie to obrzydziło, bo pomyślałam do kogo jeszcze ta dziewczyna chodziła i że mogła trafić na jakiegoś nosiciela syfów, przez co sama nim została i w ten sposób wszyscy się dzielą syfem....bleeee.

Gość kobiety śmierdzą cebulą
stąd wzięło się popularne ostatnio określenie "cebulak" :classic_cool:

Gość gość
ktos tu napisal; Moim zdaniem oboje jesteście beznadziejni, chamscy i obleśni. Wprawdzie ona bardziej, bo to ona jest w związku, ale ty też nie jesteś biednym króliczkiem, bo dobrze wiesz co robisz i chętnie poorochasz laskę kolesia którego znasz. Ohyda. I co, nie mam racji!!!!! , pisalem wczesniej ''NIE ISTNIEJE ZAUFANIE''` ANI DO KOLEGOW , CZY PRZYJACIL A TYM BARDZIEJ DO KOBIETY. Istnieje za to sytacja jedna z dwoch; albo TY kontrolujesz wasze zycie i wtedy jestes faciem z JAJAMI, albo ona i wtedy jest to co w glownym temacie. Nic innego nie ma, nie ma posrednich sytuacji, no chyba ze kazde robi co chce.

Gość gość
Kobiety ogólnie są beznadziejne i nudne bez facetów.

Gość gość
Ja tam nie mam pretensji do kobiet. Poprostu nie angazowalem sie w uklad z laskami, ktore chcialaby rzadzic i a same nie byc kontrolowane. Takie traktowalem tylko do bzykania i zostawialem. W koncu trafilem dziewczyne, ktora mi nie daje powodow do domyslen, ktora nigdzie sie nie ruszy bezemnie i NIE PRZEPADA ZA ALKOCHOLEM (bardzo wazne). Choc, jezeli dziewczyna kolegi jest wyposzczona, to dlaczego mialbym jej nie zadowolic. Lubie te laski kolegow, bo w takich ukladach mozna je sponiewierac jak dzi..ke. A ze faceci teraz to du..ki, i nie potrafia kontrolowac swoich lasek, to jest jak jest.

Gość gość
i w ten o to sposób wymrzemy jako gatunek bo faceci będą się bali związać z kobietą i mieć z nią potomstwo bo może się później okazać, że to nie jego, a po co ryzykować lepiej je olać i się nie mnożyć i tym samym wyciąć gatunek śmiercią naturalną ;)

Gość gość
z resztą to już widać tam gdzie kobiety się puszczają dzieci się nie rodzą bo gdy taka puszczalska zajdzie z byle kim to usuwa ciąże a do związku nikt nie dziewicy nie chce u muzułmanów jest inaczej muzułmanki są wierne (bo muszą :D) i muzułmanie mają 3 razy więcej dzieci niż ludzie z zachodu!