Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Doceńcie wartościowe dziewczyny

Polecane posty

Gość wreeedny
Heh bo najczęściej z takimi sytuacjami się spotykamy i dlatego tak uważamy. Jak wspominam zostałem skreślony za brak masy, ale sam też skreślałem za wygląd i to całkiem inteligentne dziewczyny. Jedną bardzo ładną skreśliłem jednak za brak inteligencji... nie było o czym rozmawiać tak konkretnie. Po prostu każdy ma wymagania a na kompromis iść ciężko z resztą po co się zmuszać... Ktoś coś chce to tego szuka nie można nie zwracać uwagi na wygląd jak ktoś nam się nie podoba przecież to sprzeczne z naturą.

Gość doktorek gregorek
W przeciagu ostatniego dziesieciolecia ta wartosciowosc spadla o 50%, poza tym po chuj taki durny temat, czujesz sie niedowartosciowana ?

Gość taka_se_o
moim zdaniem jest tak:pierwsze co, to patrzymy na wygląd i to jest jedno pewne. wtedy ten obraz porównujemy do swoich osobistych kanonów piękna i wychodzi czy się nam podoba, czy nie. Jeżeli jesteśmy w miare rozumni, to nawet jeżeli petent kompletnie nie podchodzi pod nasze upodobania, to i tak dajemu mu szanse na wykazanie co sobą reprezentuje za pomocą komunikacji werbalnej i niewerbalnej. może okazać sie że "brzydal" jest człowiekiem z sercem na dłoni i duszą towarzystwa, a "przystojniak" ponurym mrukiem z depresją. wtedy wybór jest prosty, przystojniak odchodzi w odstawkę. wygląd to tylko pierwsze wrażenie, 99%dowiadujemy się później.

Gość wreeedny
Czarne Diabełe oczywiście że to zabrzmiało nieskromnie, ale to nie jest moja opinia tylko tych, którzy mnie znają. Za kretyna i potwora na pewno się uważać nie będę. Możesz mi nie wierzyć, ale tylko tutaj mówie w ten sposób i się nie obnoszę ze swoją "przystojnoscią" czy "yntelygencją" bo to by było śmieszne i głupie. Zachowuje się w miarę normalnie. :)

Gość wreeedny
"wybór jest prosty, przystojniak odchodzi w odstawkę" a "brzydal" zostaje co najwyżej kolegą... i szukamy nowego lepszego przystojniaka... taki jest scenariusz :)

Gość taka_se_o
wreeedny - gdyby "brzydal"zawsze zostawał tylko kolegą nasz gatunek dawno by wyginął:)czasami idzie w odstawke, ale nie z powodu wyglądu, tylko z różnicy poglądów. może i czasami jest tak, jak mówisz, ale jak człowiek się zakocha wygląd jest naprawdę bardzo nieistotny. przynajmniej dla mnie. mogę się mylić, chociaż byłoby to bardzo smutne. w końcu ja tez nie należę do osób atrakcyjnych i z takim podejściem ciężko by mi było iść przez życie...

Gość Czarne Diabełe
jedno co wiem to to że kobiety inaczej patrzą na facetów niż faceci na kobiety facet może być mało atrakcyjny fizycznie musi mieć inne przymioty stąd widać np ślicznego Bearsa flejtucha z całkiem ładną i zgrabną dziewczyną :D

Gość wreeedny
Heh żeby nie rzucać tylko ponurymi hasłami jacy to my wszyscy jesteśmy niedobrzy (niezależnie od płci i wieku) jeszcze raz życzę WESOŁYCH ŚWIĄT i proponuje wyjść na spacer korzystając z dnia wolnego - świątecznego... no chyba że u kogoś pada akurat :P. Ja idę... dziękuję za rozmowę. ;)

Gość taka_se_o
upupup

Gość Czarne Diebełe
Rower piękny :classic_cool: pełno jest wspaniałych kobiet , każda coś w sobie ma , tych złych i do niczego (bo i takie być muszą ) jest bardzo niewiele jedna na sto.

Gość
Hej Magnolio i wszyscy, ale dyskusja się rozwiązała, życzę miłego dnia 🌼 🌼 🌼

Gość tret
"Jeżeli petent kompletnie nie podchodzi pod nasze upodobania, to i tak dajemu mu szanse" "może okazać sie że "brzydal" jest człowiekiem z sercem na dłoni i duszą towarzystwa, a "przystojniak" ponurym mrukiem z depresją. wtedy wybór jest prosty, przystojniak odchodzi w odstawkę. " Typowe myslenie paszteta.

Gość uuuuuuuuuppppppppppp

Gość he he he
to prawda

słowiczka też jestem zdziwiona ze się rozwinął ja tylko się wpisałam aby sprawdzić czy stopka działa!!:D

Gość wartosciowych juz dzisiaj
nie ma:o

Gość
Magnolio :), fajną masz stopkę.

Gość szef stolarni ma
po 2 palce :O