Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Doceńcie wartościowe dziewczyny

Polecane posty

Gość
Nie patrzcie tylko na ich wygląd.

widzisz? nikt się nie wypowiada na ten temat... a ja mam aż taką siłę rażenia że Cie natchnęłam??

zgadzam się. Zauważyłam że faceci najczęściej zwracają uwage na puste szczebiotki, które nie sprzeciwiają się w ogóle i zazwyczaj nie mają zbyt wiele w głowie, ze wszystkiego się śmieją, nawet jak powiesz jej że jest beznadziejna ... są zuepełnie bezproblemowe, ale nie wartościowe... Tak jest najprościej - co powiesz, ona to zrobi! Tymczasem mnóstwo naprawdę pięknych, ale także mądrych kobiet z własnym zdaniem chodzi samotnie...

Gość Essen
Jakie to są wartościowe ? Podaj jakieś kryteria .

Gość
Tak Magnolio :), chciałam otworzyć ludziom oczy.

Gość
Mądre , inteligetne, uczciwe.

wiele jest mądrych i pięknych.... Problem w tym, że wy zawsze patrzycie w złym kierunku!

owszem zgadzam się. Znam życie, znam. Poprostu czasem wydaje mi się, że mężczyźni boją się takich pewnych siebie, inteligentych kobiet, które umieją sobie poradzić w życiu i mają własne zdanie... Czy nie tak jest? :)

Gość
Doceniam u mężczyzn szczerość, szacunek, dobre serce, pracowitość, pogodę ducha, ciepło, wielką miłość, wrażliwość, opiekuńczość, inteligencję życiową.

Gość
Przesadziłam :), może być normalny, uczciwy.

Gość wesołych świąttt wielkanocnych
dziewica musi być , na resztę tylko splunąć :)

Gość taka_se_o
hmmm...wiem coś o tym.mam wrażenie, że faceci boją się kobiet inteligentnych, bo boją się,że wyjdą przy nich niekorzystnie.a przy lasce, która się tylko "śmieje" są górą. sama mam taki problem(nie chce tu sobie absolutnie pochlebiać,ale nie uważam się za pustą idiotkę).

Gość wesołych świąttt wielkanocnych
ważna kwestia !!!!!!!!! ZAleży o jakich facetach mówimy ! Jeżeli o gówniarzam tj . poniżej 25 lat to wiadomo że tacy wolą głupie idiotki bo taki facet nie myśli o niczym innym niż zaciągnięcie laski do łóżka ! Wiem to po sobie , rucham ile sie da :D Mądre ciężko zaciągnąć nawet po roku , a głupie to nierzadko po tygodniu robią mi laskę :D Ale za 5 lat jak dojzeję to będę wolał mieć mądrą żeby mnie nie zdradzała kurwa jedna :D

Gość taka_se_o
dlatego ja gustuje w starszych :D o wiele starszych... oni wiedzą co dobre:)

Gość taka_se_o
hehe, my wolimy starszych, oni wolą nas, tyle że przewaznie są żonaci (i teraz otworzyły im sie oczy że wyszli za młodu za różowe idiotki)...

no cóż, to oni mają problem a nie my:D niech teraz żałują.. ale ja jeszcze się z nikim nie wiąże, poprostu widze że się starszym podobam

Gość wreeedny
Was wolą żonaci, ale są zajęci natomiast wolni wolą te różowe laski bo tak było jest i będzie że każdy patrzy w pierwszej kolejności na wygląd. Ja np. jestem bardzo przystojnym i inteligentnym facetem, ale od jednej laski usłyszałem, że niestety jestem... nazbyt chudy a ona woli nieco bardziej umięśnionych i tak oto zostałem skreślony już nawet nie za wygląd tylko brak odpowiedniej ilości masy. Faceci dziewczyny... wszyscy są tacy sami wygląd... wygląd... wygląd. Życzę wesołych świąt.

Gość Czarne Diabełe
> Ja np. jestem bardzo przystojnym i inteligentnym facetem, i do tego bardzo skromnym :) Jeśli chodzi o szczebiotliwe i zawsze uśmiechnięte dziewczyny to jest to dobra cecha charakteru wszak uśmiechu w życiu nigdy za wiele.