Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaba_11

Co sądzicie o tej sukience

Polecane posty

Gość dziewczyna Granta
bez bolerka wygląda ładnie.

Gość Dalera
bardzo ladna. tez tak mialam, ze wplacilam zaliczke, a potem sie zaczelam zastanawiac czy to na pewno ta sukienka ;-). twoja jest piekna. tylko uwazaj, bo tu na forum zaraz zleca sie bezy i bed amowic, ze twoja wyglada jak stara firana. nie sluchaj ich.

ładna suknia, bardzo przypomina obelix i lornę, suknie Pronovias kolekcja z ubiegłego roku

Ładna:) a jak przymierzyłas to jestescie ze sobą kompatybilne? :) bo to jeszcze pasowac musi :) ale sama kiecka bardzo ładna. Romantyczna

Gość tak - to bardzo ważne
czy kolekcja jest z tego roku czy z tamtego, czy z jeszcze zeszłego. Niby pochwali ale jadu troche doda - PROFESJONALISTKA!

Gość zaba_11
No własnie to chyba błąd, że po zakupie oglądam jeszcze inne... i dlatego się wpędzam w paranoję, że to jednak nie to...Dzięki dziewczyny, troszkę mnie pocieszyłyście. A co do firany, to ona w rzeczywistości wcale nie jest taka koronkowa jak na zdjęciu :))) Zresztą jedne wolą firany inne bezy.. ja w bezie wyglądałam jak tort ;)

Gość no to odpowiadam
Bardzo ładna. Z bolerkiem wygląda jeszcze ładniej.

Gość tez ja mierzylam
podoba mi sie :)

Gość zaba_11
Ufff.... już się nie wkręcam... :) jak będzie tak będzie.Jeszcze raz dzięki za słowa otuchy. P.S KOlekcja jest chyba tegoroczna, choć były podobne w ubiegłorocznych, ale dla mnie nie ma to aż tak wielkiego znaczenia ;)

czy kolekcja jest z tego roku czy z tamtego, czy z jeszcze zeszłego. Niby pochwali ale jadu troche doda - PROFESJONALISTKA! coś jeszcze do Twojej wypowiedzi pozbawionej jadu a jakże?:D

Gość vsaas
sliczna:D

Gość a ja mam bezę
suknia przepiękna. Ważne byś ty w niej pięknie wyglądała i jeszcze lepiej się czuła.

Bardzo ładna :) Ani nie jest zbyt strojna, ani nie przypomina prostego worka. Z bolerkiem jak dla mnie jeszcze ładniej. Ale to moje prywatne skrzywienie, nie lubię gołych ramion :P Skoro piszesz że ładnie w niej wyglądasz, to mogę tylko napisać że zazdroszczę figury, do tej sukienki trzeba chyba mieć ładny "tył" a ja ze swoim raczej nic podobnego bym nie mogła założyć. A że kolekcja z tego czy zeszłego roku? Nie przejmuj się, taką sukienkę można było śmiało 10 lat temu założyć, a myślę że za 10 lat będzie tak samo... Bo na pewno to nie jest moda na jeden sezon.