Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrozniczka007

kto sie orientuje ile kosztuje doba w akademiku we wroclawiu?

Polecane posty

Gość podrozniczka007

jedziemy ze znajomymi do wroclawia na weekend majowy i chcielibysmy sie zatrzymac w akademiku na pl grunwaldzkim zalezy nam zeby bylo jak najtaniej orientuje sie moze ktos ile kosztuje doba we wroclawskim akademiku? z gory dziekuje za odp pozdrawiam

Gość gfbshdf
ludzie sa dziwni wiesz ze istnieje cos takie jak telefon? zadzwon do dyrekcji i zapytaj :o

Gość podrozniczka007
jak bym mogla to bym zadzwonila i nie pytala ty jestes dziwny/a albo zabardzo ograniczona umyslowo zeby pomyslec ze ktos moze nie miec kasy na koncie zrezsta jak nie znasz odp na postawione pyt to sie nie udzielaj w temacie

Gość gfbshdf
tak jestem ograniczona umyslowo, wkoncu minuta rozmowy kosztuej majatek :D ja pierdole co za ludzie teraz zyja

Gość gfbshdf
a udzielac sie bede, bo o ile sobie przypominam to kafe to publiczne fourm

Gość gfbshdf
a jak kogos nie stac na doladowanie 5 zl to po cholere chce gdzies wyjezdzac :D? myslisz ze jak akademik to bedzie taniej niz 30 zl za dobe :D?

Gość podrozniczka007
jak sie ma 12 gr na koncie to przy tym min kosztuje majatek a to ze forum jest publiczne nie jeste usprawiedliwieniem dla tego zeby ktos wypisywal swoje ograniczone posty w temacie o ktorym nie ma zielonego pojecia i robic syf z kazdego jednego tematu i dziwic sie ze nie mozna uzyskac zadnej sensownej odpowiedzi :/ dramat

Gość gfbshdf
to bylo do mnie? :o czy do autorki :P?

Gość gfbshdf
:D

Gość bebebe
2 lata temu 70 złotych za dobę z tym że nie jestem pewna na jakich warunkach. Spał jeden znajomy tylko pewnie musiał zapłacić za 2 osobowy wiec to cena za taki pokój