Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KasiaKatarzynka

***MARZENIE***

Polecane posty

Gość KasiaKatarzynka

Tak bardzo chciałąbym mieć dziecko. Tak bardzo o tym marze. Czuje taki instynkt macierzynski... Ale niestety po drugiej stronie stoi to, ze niestety jeszcze nie moge miec dzidzi:( nie mam swojego mieszkania, nie moge znalezc pracy wiec nie mialabym jak utrzymac mojego dziecka... tak mi ciezko...

Gość KasiaKatarzynka

Gość KasiaKatarzynka

Gość Marcus Fenix
Nie pekaj bedzie dobrze :) Trzeba jakos pchac ten wózek do przodu.... Pomału malutkimi kroczkami i zobaczysz ze bedzie coraz lepiej :)

Gość KasiaKatarzynka
ja tak sobie probuje tlumaczyc, ze na wszystko przyjdzie czas... ale ja juz tak bardzo pragne dziecka:(

Gość Marcus Fenix
Ja tez wielu rzeczy pragne ale poki co sa one niedostepne albo nierealne.... Na dziecko tez przyjdzie odpowiednia pora...... Narazie to mysle ze powinna sie skupic na wazniejszych biezacych sprawach :)

Gość happy mamiii
Ja juz w wieku 20 lat bardzo pragnełam dziecka.Mineło kilka lat i marzenie sie spelnilo.Tez niemialam pracy ani mieszkania.PRobowalam w sobie tlumic ten instynkt.A teraz mam 25 lat.Dobra prace, mieszkanie kochanego meza i cudowne 3tyg. dziecko.Na wszystko przyjdzie pora.