Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawaler z odzysku

Dzis po 17 latach malzensywa znów jestem kawalrem

Polecane posty

Uwaga uwaga - teraz podam lokalizację i się okaże, że jednak mieszkasz lata swietlne ode mnie :D Zatem - przedmieścia stolicy naszej pięknej :classic_cool: 🖐️ Auto też mam :D

No, to drugi koniec swiata. Ale czego sie nie robi dla milosci [do Vonneguta]. Napisz na to gg, lubie Cie, a mam za malo znajomych ;) A palisz w oplu?

te verde --- my się pod namiot już przedwczoraj umawialiśmy :) Ale chyba się wycofam bo za duży tłok. No nic to ja idę polować dalej na ten seks, cóż mi biednej pozostaje :P

dziekuje serdecznie, Mare_Imbrium. Moge Ci obiecac, ze jak bedziemy szukac towarzystwa, jestes pierwsza w kolejce ;)

Eh ode mnie też daleko, co prawda zmotoryzowana jestem i stanowię zagrożenie dla społeczeństwa pętając się po drogach :)

Kurde, czy wy musicie tak daleko ode mnie mieszkać 😴 Że Mare daleko mieszka, to już wiedziałem przy tej akcji z namiotem :D Ech, jednak moja zła karma znów daje znać o sobie :D

Zachodniopomorskie, ale ja w kobietach to raczej nie gustuję :) No chyba że na wspólne polowanie na płeć przeciwną :) No wiesz, przez łeb, w krzaczory, wykorzystać i porzucić :D

Jak do mnie nie napiszesz, teraz, kiedy mnie juz uwiodles, Twoja karma jeszcze sie pogorszy.. :(

Ano widzisz, Mare, to my bardziej lub mniej sasiadki, ja tez srednio lece na kobiety, ale znajomych warto miec kazdej plci :)

A pewnie :) W sumie jak byśmy we dwie jakiegoś osaczyły to by nie zwiał tak łatwo :) Mi tam na zaobrączkowaniu nie zależy, ale może się trafi ktoś ciekawy, to będziesz sobie mogła zostawić, bo widzę, że szukasz :) W razie czego oferuję pomoc w doprowadzeniu delikwenta do ołtarza, chociaż podejrzewam że sama dasz sobie radę :) la_fin_du_monde --- tak łatwo się poddajesz? Co to jest taka odległość w dzisiejszych czasach? :)

Mare, odpowiedzialabym, ale to juz nei na forum, bo sobie zaszkodze ;) La Fin, czekam :P

Mare_Imbrium - w sumie odległość nie jest jakąś wielką przeszkodą, a nad jakąś wodę bym skoczył na weekend - masz jakiś zbiornik w pobliżu chyba? :classic_cool:

E tam :) Na tym forum to i tak bezprawie się szerzy :) Im bardziej winna będziesz tym mniejsze szanse na karę, przynajmniej tak z mojego doświadczenia (nie tylko na forum) wynika :) Bawcie się dobrze, a ja idę sobie na spacerek :) Może ten nieszczęsny zaginiony seks wreszcie odnajdę? :)

Zalew Szczeciński i Odra może być? Po za tym okoliczne jeziorka i bajorka też się trafią :) Ale myślałam że cię bardziej ustronne łączki zagubione w lesie interesują? :)

Ja mogę wszędzie - na leśniej polance, nad brzegiem rzeki i jeziora... do każdych warunków potrafię się dostosować, oby tylko towarzystwo było odpowiednie :classic_cool:

fajniutko się was czyta ludziska :D to może i ja się przyłączę do castingu - a co mi tam :D lat 25 ( prawie ) 160 cm wzrostu oczy niebieskie włosy jasny brąz,proste do ramion korpulentna i ponętna - żaden ze mnie szkielet ale i do grubaska mi daleko palę umysł ścisły ciekawy świata :D pytania?

la_fin_du_monde--- dokładnie tak samo mam :) Ale ze względu na nadmierne urozmaicenie podłoża zwłaszcza w lesie to ja chcę być na górze ;) Eeee... to ja też powinnam jakąś ankietę wypełniać?

Nie mogę, zakochasz się obłędnie od pierwszego wejrzenia i będę cię miała na sumieniu :p A tak sobie będziesz żył w błogie nieświadomości że gdzieś po świecie gania kobieta tak idealna czyli ja :) (Nie ma to jak wrodzona skromność :))

te verde--- no przecież mu odmówiłam swojego zdjęcia i CV! Specjalnie dla ciebie. Ale kurcze na ślub chyba mnie zaprosisz, co? Obiecuję że będę grzeczna (no prawie) i łapki przy sobie będę trzymała :)

Mare, dziekuje, i doceniam. Jakbys jeszcze przestala mi go werbalnie uwodzic, bylabym wniebowzieta ;)

la_fin_du_monde--- myślisz że świat jest na to gotowy? Bo przy spotkaniu dwóch ideałów wybuch namiętności może być niesamowity i kto wie co się zdarzy :) Ludzkość może tego nie wytrzymać :)

la_fin_du_monde--- no widzisz, że mi twoja przyszła żona nie pozwala. Kurcze chcesz żebyśmy się pobiły o ciebie? :) A z ciekawości co by w takim CV miało być? Bo podejrzewam że cie moje dokonania zawodowe nie koniecznie interesują :)